מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שמטרידה אותינ'09/10/2011
היי...
אני יודעת שבפורום איני יכולה לקבל אבחון פסיכיאטרי....זה ברור לי....
אני מטופלת אצל פסיכיאטר רק שהוא נמצא בחופשה ויחזור עוד המון זמן ובינתיים אני מתמודדת עם תחושות חדשות שלא היו בעבר שדיי מטרידים אותי.....אם בבקשה תוכל לומר לי לאיזה כיוון זה נוטה...כלומר האם מדובר בפסיכוזה? אף פעם לא היו לי קווים פסיכוטים....האם לדעתך זה נוטה לכיוון אחר? יש לציין שאני יודעת שאתה לא בודק אותי בדיקה מעמיקה ואינך יכול להצביע על אבחון וודאי אבל אני מבקשת רק רושם ראשוני ממה שאכתוב או השערות ואת הבעת דעתך בבקשה....זה מאד חשוב לי....
אז ככה....התחושות הן כאלה:
אני אציין את התחושות שאני לא מכירה ולא התמודדתי בעבר
תחושה שהכל רעיל בגוף....שאני איכשהו צריכה להוציא את כל הרעל....לחתוך הכל ושייצא...גם הדם....הכל רעיל....אני מזוהמת......ולפעמים הרעל צוחק עליי....הבטן רועדת....אני רואה אותה עולה ויורדת במהירות ומבינה שהרעל צוחק עליי ואני נכנסת לחרדה עמוקה......רוצה לומר שלא כל היום אני מרגישה ככה....זה בהתקפים.....בהתקף אני מרגישה שזו לא אני...אני לא מכירה את עצמי.....אני מרגישה שמשתלטים לי על המוח......תחושה נוספת שמלווה אותי כמעט כל היום אבל לא תמיד....ניתוק מהגוף.....הגוף לא שייך לי.....הוא לא משרת אותי.....הוא לא שלי.....הוא סתם מחובר עליי וסתם מכביד....ולכן אני גם לא אוכלת כלום כבר המון זמן כי למה להזין משהו לא שלי.......יש עוד המון תופעות אבל מוכרות לי מהעבר אז בעצם אני שואלת על התופעות החדשות....בבקשה מבקשת התייחסות....תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שמטרידה אותי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/10/2011באם את משוכנעת שהכל אמיתי, מומלץ לפנות לחדר מיון ולהיבדק על ידי רופא פסיכיאטר בהקדם. בכל מקרה יש צורך בבדיקת פסיכיאטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוףףףףף
נ'09/10/2011תודה על התגובה
במוח אני מבינה שזה לא יכול להיות אמיתי אבל אני מרגישה ככה ואני לא יכולה להתווכח עם מה שאני מרגישה כי זה כל כך אמיתי....כל הרעל הזה....כל הניתוק הזה....כן...זה לא הגיוני אבל באמת משהו קורה לי....משהו השתלט על המוח שלי ואני כבר לא יכולה לחשוב בהגיון כי זה כבר לא אני....
לא ענית לי....זה קשור לפסיכוזה? רק תענה לי על זה??? כי אם זה לא אמיתי אז אני צריכה שיעזרו לי לסלק את הרעל ולעזור לי להשתלט על המוח שלי בחזרה.....
תעני לי יותר משלוח אותי למיון....כי זה מה שכולם אומרים ואני רוצה תשובה אחרת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוףףףףף - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/10/2011אם את מבינה שזה לא אמיתי, המצב יכול להיות משני למצב חרדה ומרכיב אובסיסיבי, בכל מקרה כדי להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)