שאלה לגולשים על אובדן כושר השתכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגולשים על אובדן כושר השתכרות
    עמית
    09/10/2011

היי, יש לי אחוזי נכות זמניים שקיבלתי בעקבות מצב נפשי (הפרעה דו קוטבית).
    קיבלתי משהו כמו 40% נכות בחישוב כולל - 1900 ש"ח לחודש.
    אני עובדת במשרה מלאה ומקבלת קרן פנסיה, אך סוכן הביטוח אומר שחברות הביטוח מסרבות לבטח אותי על אובדן כושר השתכרות.

האם זה כך בכל חברות הביטוח או שיש לכם ניסיון ספציפי עם חברה אחרת שכן תסכים לבטח אותי? יש משהו שאפשר לעשות?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    09/10/2011

גם לי יש את הבעיה הזו.

נקבעו לי 75% נכות לצמיתות בגלל "מחלה" פסיכיאטרית, ואני עובד במשרה מלאה. אני מרוויח מעל 10,000 ש"ח בחודש, כך שאינני מקבל קצבת נכות. סוכן הביטוח מטעם מקום העבודה אמר לי שאף חברת ביטוח לא תרצה לבטח אותי.

ניסיתי לבדוק באמצעות סוכן פרטי מה ניתן לעשות. אמרו לי שחברת הראל (אינני חושב שתהיה בעיה עם חברה אחרת) מסכימה לבטח אותי עם החרגות. כלומר, שאם יקרה משהו בשל בעיה פסיכיאטרית - זה לא יהיה באחריותם.

בפועל, העדפתי שכל הסכום שמועבר לביטוח מנהלים יועבר לקרן השתלמות וקרן פנסיה.

זה ברור שאם למשל תשברי רגל, אז זה לא קשור לבעיה הפסיכיאטרית, וממילא, אין שום סיבה שחברת הביטוח תוכל להתנער מזה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו