מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- במצוקה קשה עד מאוד - זקוק לעזרהנ'15/10/2011
שלום לכולם,
אודה לכל עזרה...אין ביכולתי להתמודד יותר.
אני בחור בן 34 , בריא בסה"כ עד לפני שנה וחצי.
לפני כשנה וחצי עברתי טיפול שיניים, בעקבותיו נשארתי עם כאב רצוף בשיניים לסתות ומתפשט לכל הפנים שקשה לתאר.
מדובר בכאב רצוף , כל יום.. ולילה (אין הפסקה שבתות או חגים או ערבי חג) ... עם התקפות רבות של כאבי תופת , ואז "רגיעה" שגם בה הכאב הוא על גבול הבלתי אפשרי.
מדובר בתופעה של כאב נוירופטי בפנים (וגם - האבחון לא חד משמעי.. .זה מה שמתסכל. לא יודעים מה לעשוץ)...שגם אני לא ידעתי שיש דברים כאלה עד לפני שזה קרה. מדובר באחד הכאבים הקשים שיש.
מדובר בכאב כמו כאב שיניים, שבגינו אנשים רצים על הבוקר לעזרה ראשונה במרפאת שיניים... והכאב כאן רצוף כבר שנה וחצי יום יום.
לא אפרט פה את ההיסטוריה הרפואית, כדי לא להעמיס (וזה גם לא הפורום)-
אני שנה וחצי מתרוצץ מרופא לרופא , אצל עשרות רופאי שינים, כירורגי פה ולסת, רפואת הפה, אנדודנטים ,נוירולוגים, מרפאות כאב לשיניים ואחרות, הזרקות לפנים במרפאות כאב. ללא הקלה משמעותית)
מדובר בכאב בלתי נסבל, דמיינו כאב שיניים חודר לתוך השן כמו סכין ונמשך לפעמים ימים ויותר... וגם כשהוא נפסק - הוא לא נפסק אלא מעט יותר עמום.
אני כבר לא מסוגל יותר.
פשוט נגמר ,לא יודע איך עוד הולך לעבוד, מתרוצץ מרופא לרופא.
נטלתי מלא משככי כאבים - שגם לא עוזרים כבר וגם מזיקים, אבל גם להישאר עם כאב אי אפשר.
הותשתי , אין כוחות. לאט לאט זה גורף מחיר נפשי . וזה עוד "מילא" - לא יודע לאן לברוח מהכאבים. פשוט אי אפשר.
מדובר בכאב שלא ניתן לחיות איתו. אני מעוניין לחיות, אבל זה בלתי אפשרי. אני חושב שזה אחד המצבים שצריך בהם פשוט לאפשר לבן אדם לסיים את חייו.
שאלתי לפורום, אודה לכל כל עזרה,
א. המלצות לפסיכולוג/פסיכיאטר שממש מומחה לטפל בכאב. אני אובד עצות בזה. שילווה אותי בזה.
ב. קראתי שיש בתל השומר מרפאת אשפוז יום לכאב... ברגעים הקשים אני שוקל פשוט ללכת לשם ולצנוח שם שיאשפזו אותי. החשש שלי שלא יקבלו אותי. או כמו במיון - יתנו לי מורפיום (שלא משפיע) וישלחו הבייתה.
מישהו יודע על טיפולים כאלה , אשפוז בליווי במרפאות כאב, ובצורה דחופה ? (לא תורים לעוד שלושה חודשים)
כל עזרה תתקבל בברכה מדובר ממש בהצלת חיים
תודה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במצוקה קשה עד מאוד - זקוק לעזרה - תגובה
ד''ר אלון אשמן16/10/2011לא מכיר טיפולים מעבר למה שקיבלת. תתייעץ בפורום כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)