חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    אביב
    16/10/2011

בזמן האחרון יש לי תחושה של לחץ בחזה, עייפות, חוסר ריכוז. -התקף חרדה(אני חרדתית)
    אם מתחילים טיפול תרופתי ומרגישים טוב יש מצב להפסיק את הטיפול או אהיה חייבת לקחת לכל החיים ?
    מה דעתכם על טיפול אלטרנטיבי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• היי

שמוליק
    09/08/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערנו הרב

הידד לגראס
    09/08/2015

תרופות פסיכיאטריות הן ממכרות!
    וקשה נורא להפסיק איתן-אפשר לשקוע בדיכאון ענק יותר מז שהעה לך לפני שהתחלת את הטיפול התרופתי או משברים בלתי נסבלים או תופעות לוואי פיזיות לא נעימות. ואחוז גדול מאלה שלוקחים מעדיפים להפסיק בגלל תופעות לואי לא נעימות -רק שמאוחר להם כבר.
    מקווה שלא תתני לאף אחד לעשות לך שטיפות מוח למה כן כדאי לקחת.

אני ממליצה לך מכל הלב לא להתחיל ולטפל בעצמך בצורה אחרת.
    רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/08/2015

תרופות בהחלט עוזרות להשיג הקלה. שילוב של תרופות + cbt +היפנוזה. מניסיון, יכול להוביל לשיפור מהיר יחסית ואף החלמה לעתים. תרופות ניתן להפסיק לאחר השגת הקלה ותובנות בטיפול בשיחות ואו שינוי בגורמי דחק סביבתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו