מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למיקטל וקונצרטה?דלית16/10/2011
שלום, בעלי מקבל מזה 5 שנים למיקטל 300, כדי לייצב מצב רוח ולמנוע התפרצויות זעם.
לאחרונה החל טיפול בקונצרטה 54 בשל ADHD האם השילוב מוצלח? האם אין סכנה בלקיחת למיקטל תקופה כה ממושכת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקטל וקונצרטה
עדן מזור16/10/2011לא צפויות בעיות בשימוש בלמיקטל לטווח ארוך, גם לאחר 5 שנים ויותר.
בדקתי אינטראקציות באתר drugs.com ולא נמצאו אינטראקציות ידועות אולם רשומה שם אזהרה: אין זה אומר שלא קיימות אינטראקציות כלל, עליך תמיד להתייעץ עם הרופא.
בנוסף בדקתי ועוד הרבה אנשים לקחו ולוקחים את הקומבינציה הזו.
כיצד בעלך מרגיש עם התרופה הזו?
האם את רואה אצלו משהו חריג או שההתנהגות התייצבה?
מה בעלך מדווח לך?
האם יש ילדים משותפים לשניכם?
מתי ניתן לו הקונצרטה ומתי אובחנה הפרעת הקשב וריכוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן אתה לא רופא
אביתר16/10/2011כל הכבוד שאכפת לך אבל אתה חיב לציין בכל תגובה שאתה עונה על סמך קריאה (אני מתאר לעצמי) ואינך פסיכיאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספיקה פעם אחת
עדן מזור16/10/2011הבנתי.
אני לא כחול בפורום וכמובן שאינני רופא.
בחלק מההודעות שלי אני כותב שאינני רופא ויש לחכות לדעה מקצועית באמת.
הכל בעירבון מוגבל חברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדן היקר
אביתר17/10/2011עם כל ההערכה לרצון הטוב, אתה עושה פה תשאול מקיף לאנשים שמתרשמים שאתה רופא או מינימום סטודנט לרפואה!
חלק מההודעות פה בפורום נשאלות ע"י בני נוער או אנשים שלא סיימו תיכון, אין כזה דבר "בחלק מההודעות שלי אני כותב שאני לא רופא"
אתה חייב לציין שאתה לא רופא. כמו שכתבת באחת מההודעות פה - "אני עדן, בן 20, מהרצליה" - תכתוב בכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקטל וקונצרטה? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/10/2011השילוב אפשרי, בלקיחה בזמן ארוך, יש להיות במעקב רופא מסודר, כולל בדיקות דם תקופתיות לשלול שינוי ( ספירת דם, כבד, כליות וכו..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)