מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוקסט ואלכוהולגיא18/10/2011
שלום אני בטיפול בסרוקסט 20 מ"ג כל לילה נגד אובססיה חרדות ודיכאון.
זה עזר מאוד...
השאלה אם מותר לי לשתות פעם בשבועיים ככה חצי בקבוק בירה .
(7 אחוז אלכוהול)
או כוסית ווסקי ( 40 אחוז אלכוהול)
ואם אסור, האם אני יכול להקדים ולאחר לקיחת הכדורים, וליצור לי מרווח זמן למסיבות שיש לי בערך פעמיים בחודש.
אשמח אם תפרטו לי כמה שיותר לגבי זה .
תודה רבה לכם. !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקסט ואלכוהול - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/10/2011לפי כלל האצבע : לא !!!
זה פשוט פועל הפוך ויכול להפריע להשגת שיפור רצוי.
כאשר נוטלים תרופות ממשפחת בנזו ( כגון אסיול, קלונקס ..) ובו בזמן שותים אלכוהול , השילוב יכול להוביל להחמרה בתופעות לוואי לפעמים אפילו מוות.
עדיף להימנע מאלכוהול בכלל ובזמן נטילת טיפול פסיכיאטרי בפרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מדבר על בנזו אלא על סרוקסט
גיא19/10/2011כי חשוב לי פעם פעמים בחודש המסיבות שלי עם החברים .
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מדבר על בנזו אלא על סרוקסט - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/10/2011המלצה שלי להימנע !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)