יש לי דחפים חזקים מאוד הצילו!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי דחפים חזקים מאוד הצילו!!!!!!!
    דוד
    24/01/2008

הכול התחיל שהייתי קטן אהבתי ללבוש בגדים של אמא אכך כך בגיל 15 התחלתי לקנות גרביונים בחנויות זה היה כמו פנטזיה להתלבש לאשה בלי לגלות לאף אחד כמובן עד גיל 20 זה היה רק בבית או בבית מלון עד שהגעתי לארץ לבד אז הרגשתי חופשי לעשות את זה גיליתי מקומות שאני יכול להתלבש חופשי זה היה פנטזיה נמשכת עד שניהיה יותר גרוע אחרי גיל 22 23 ויותר רציתי לקנות יותר דברים פאות ושמלות נעליים וחול.... וחול.. היום אני בן 37 עושה עדיין את זה אבל בצורת לא נורמלי כול הכסף שלי נשרף בדברים האלא ועכי גרוע שאני מרגיש חייב לעשות את זה אז אני מגלח את הראש את הגבות את כול השערות בגופי למה ?אני לא יודע זה כבר ניהיה הרגל מתאפר כמו איזה ליצן לובש בגדי אשה אבל הכול גרביונים תחתונים חזיות בריות פאה עקבים ויוצא לכיוון תל אביב כולם מסתכלים ויודעים שזה גבר ואני אוהב את זה שאנשים צוחקים עליי אני תחת אלכואול וסמים אז לא אחפת לי גברים מתחילים איתי ואני אולך איתם עושה מה שאשה עושה ניהיתי ממש קוקסינל הומו אבל מה שמצחיק שיש לי תקופות כאלא שאני לא מרגיש צורך לעשות את כול זה אז אני מתפקד רגיל אולך לעבוד יואצה אם חברים כמובן שאף אחד לא יודע כלום מרגיש טוב תקופה כמו חודשיים שלושה אבל שיש לי את הדחפים האלא לא יכול להתגבר עלהם עוזב את הכול עבודה חברים משפחה וחוזר לעולם שלי אני מאוד מעוניין לקבל טיפול רציני או לקבל את עצמי ככה או משהו אחר כי ככה כבר לא יכול ניסיתי פעם להתאבד אני מרגיש לבד בעולם הזה אף אחד לא יכול לעזור לי לצאת מזה אני גמור!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לי דחפים חזקים מאוד הצילו!!!!!!!

26/01/2008

לדוד שלום
    אינני נוהג לתת כתובות או שמות של מטפלים בפורום אבל המצב שלך הינו איחודי. דר' אילנה ברגר באזור חיוג של תל אביב הינה המומחית בישראל לטיפול בסטיות מיניות. אנה תפנה לקליניקה שלה.
    ד"ר אילנה ברגר בטל 03-6850917

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו