בלבול ובלאגן בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול ובלאגן בראש
    סיוון
    23/10/2011

שלום יש לי הפרעה דו קוטבית וחרדות ואני מטופלת בזיפרקסה 15 מ"ג ואלטרול 25 מ"ג . כמו כן אני מטופלת בדפלפט כרונו 500 מ"ג בגלל אפילפסיה של קפיצות שרירים . לפעמים יש לי בלבול חזק בראש ובלאגן בראש השאלה שלי ממה זה נובע ? זה ממש לא נעים כשזה קורה ואין לי שום שליטה על זה . האם יכול להיות שזה תופעה שקשורה להפרעה דו קוטבית ? מחכה לתשובה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול ובלאגן בראש

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי

סיוון
    24/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תענה לי בבקשה

סיוון
    25/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלבול ובלאגן בראש - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    26/10/2011

תופעה כזו יכולה להיות תולדה של ההפרעה הדו קוטבית או בגלל הטיפול התרופתי. יש להיוועץ עם הפסיכיאטר המטפל שיקבע מה הסיבה לתופעה ולי זה יחליט לגבי הטיפול התרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו