הפרעה בי פולארית - ביטוח לאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה בי פולארית - ביטוח לאומי
    קלונקס
    23/10/2011

אני מאובחן כסובל מהפרעה בי פולארית ונוטל כל יום 4 כדורי ליתיום ו 1.5 ציפרלקס. המחלה מאוד משפיעה על התפקוד היומיומי שלי,מצאתי עבודה במכירות ויש ימים שהולך לי ויש ימים שאני שוקע בדכאון וממש לא מצליח ויש לזה פגיעה ישירה בפרנסתי,מכירות זה הדבר היחיד שאני יודע לעשות וזה לוקח ממני המון אנרגיות נפשיות,המנהל שלי מודע לנושא. כמו כן אני עובד בעוד עבודה זמנית לפעמים 4 פעמים בחודש,לפעמים פחות ולפעמים בכלל לא, לפנות לביטוח לאומי לבקשת קצבה היה הדבר האחרון שרציתי לעשות, אני נלחם בזה כבר חמש שנים אבל המחלה והשגרה מעמיסים על נפשי מאוד,רציתי להלחם בכוחות עצמי, אבל אני רואה שאני ממש לא מצליח ושוקע בחובות ודכאונות. האם מגיעה לי קצבה מביטוח לאומי ואם כן מה בדיוק עליי לעשות ובמה זה כרוך. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה אך אשמח לתשובה מקצועית מפסיכיא

קלונקס
    24/10/2011

תודה אך אשמח לתשובה מקצועית מפסיכיאטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור תענה לי בבקשה אני במצוקה

קלונקס
    25/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה בי פולארית - ביטוח לאומי - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    26/10/2011

הפרעה דו קוטבית הגורמת לפגיעה משמעותית בתפקוד מוכרת בביטוח לאומי לצורך קצבת נכות. יש למלא את הטפסים המתאימים (יש באינטרנט) ולקבל חוות דעת מהפסיכיאטר המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו