דכאון וחרדות-האם מצליחים לצאת מזה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון וחרדות-האם מצליחים לצאת מזה??
    דליה
    24/10/2011

שלום רב,
    לפני כ-5 חודשים סבלתי מהתקף פאניקה ודיכאון כבד.
    אני מטופלת מאז בפקסט ומירו לשינה וקלונקס-עפ"י הצורך.
    יש שיפור במצבי אך לא שיפור דרסטי ואני לא מרגישה שממ "חזרתי לעצמי". כמו-כן אני מרגישה די "תקועה" בתקשורת עם הפסיכיאטר שלי.
    השאלה שלי היא האם יוצאים מהמצב הזה ובסופו של דבר אחזור לעצמי לפני המשבר ? האם 5 חודשים זה זמן מספיק? והאם נהוג לבקש התייעצות וחוו"ד נוספת מפסיכיאטר פרטי? (בתשלום).
    (מונה לי פסיכיאטר ע"י הצבא מאחר ואני בקבע).
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

קלונקס
    26/10/2011

אני סובל מדכאון וחרדות כמעט כבר 10 שנים ונוטל תרופות פסיכיאטריות שונות וגם קלונקס,הקלונקס הציל אותי פעמים רבות מפניקה וחרדה ובלעדיו לא הייתי שורד. שנים חייתי עם השאלה שלך האם זה עובר ומתי, היום אני יודע שאצלי לפחות זה לא עבר ולא יעבור,לפעמים זה חזק ולפעמים זה חלש,מה שכן השתנה זו הדרך שלי להתמודד עם זה ולהבין שזו צרה קטנה לעומת צרות של אחרים. מה שכן אני ממליץ לך לטפל בנפש בכל דרך שתבחר ושתעשה לך טוב, הכדורים הם טובים ומקלים אך "מטאטים" את העניין, כמו כל דבר בחיים אם לא מטפלים בשורש הבעיה ולמה היא נובעת היא תמיד תשאר ותפרוץ מתישהו.

ותתעודד, רוב האנשים שמסביבך סובלים מאותה בעיה ושומרים אותה עמוק בבטן כמו כולנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון וחרדות-האם מצליחים לצאת מזה?? - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    26/10/2011

לאחר כחצי שנה טיפול מקובל להעשות הערכת מצב לגבי יעילות הטיפול התרופתי וכמו כן זה סביר לבקש חוות דעת נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו