כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון
    אורית
    27/10/2011

שלום,

אני נוטלת מזה 5 שנים קלונקס 0.5 מ"ג ביום פאקסט 20 מ"ג ליום . אני די יציבה בחיי חוץ ממצבי לחץ כמו טיסות או שינויים דרסטיים שמכנסיים אותי קצת לחרדות אך אני מתליחה להתמודד.
    נשואה + 2 ילדים רוצה להיכנס להריון אך מאד חוששת כי ימליצו לי לרדת במינונים של תרופות כדי לא לפגוע בעובר ואני לא רוצה שוב " לצאת מאיזון" או לחזור למצב מאד קשה בו הייתי לפני 5 שנים כי היום אני באמת מתפקדת יפה.
    אני יודעת שתמליץ לי להתייעץ עם רופא שלי + פסיכיאטר אך חשובה לי דעה נוספת גם אם היא מלווה בלפנות לרופא האישי שמכיר אותי . אז אשמח לקבל תגובה על נושא ההריון ולקיחת תרופות.

יום נעים
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון

הוספת תגובה

• כניסה להריון - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    29/10/2011

לרב אפשר לקחת תרופות ממשפחת הSSRI כמו סרוקסט בהריון במידה ונטילתן הכרחית. לא מומלץ לטול בנזודיאזפינים (קלונקס). לקבלת פרטים מדוייקים ומחקרים עדכניים אפשר להתקשר למכון הטרטולוגי בירושלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו