קלונקס פעמיים ביום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס פעמיים ביום
    תום
    28/10/2011

שלום

הפסיכיאטר שלי הורה לי לקחת קלונקס 0.5 מ"ג פעמיים ביום. כעת יש לי מספר שאלות:

1. זמן ההשפעה של הקלונקס בגוף הוא מאוד ארוך, זמן מחצית החיים הוא בין 18-50 שעות. לכן מהו הההיגיון בלקחת את הכדור השני אחרי נגיד 11-12 שעות, הרי אפילו לא הגענו לזמן מחצית החיים של הכדור הראשון שלקחתי באותו יום. לא יותר הגיוני פשוט לקחת פעם ביום כדור אחד של 1 מ"ג, במקום פעמיים ביום 0.5 מ"ג?

2. בהקשר לשאלתי הראשונה, כשאני אמור לקחת קלונקס פעמיים ביום, מתי בדיוק לקחת? בשעה שאני מתעורר את הראשון, ולפני שאני הולך לישון בלילה את השני? ואם אני לא הולך לישון ומתעורר בשעות קבועות? זה משנה? זה משנה כמה שעות עברו בין הכדור הראשון לשני?

3. האם יש איזשהי סכנה במאמץ גופני ספורטיבי כאשר אני תחת קלונקס?
    ואני מדבר על מאמץ גופני כבד, כגון ריצת מרתון.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס פעמיים ביום

הוספת תגובה

• קלונקס פעמיים ביום - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    29/10/2011

ההשפעה הקלינית של הקלונקס היא לרב בין 6 ל 12 שעות. לכן מומלץ לקחת פעמים עד שלוש ביום. לגבי אופי הנטילה יש להיוועץ עם הפסיכיאטר המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו