מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטירת ילדיםאורלי04/11/2011
לאחר לידה ראשונה,
התאומות שלי נפטרו בפגייה אחת בגיל חודשיים,ואחת בגיל 5 חודשים.
מיותר לציין שהתקופה הארוכה בפגייה התישה אותנו,לא נחתי דקה לאחר הניתוח הקיסרי,היינו עם הבנות כמעט עשרים וארבע שעות ביממה.
עם שתיהן המוות היה די פתאומי,כי זה קרה דווקא לאחר שיפור מדהים.
לאחר שהשניה השתפרה ואמרו לנו שעוד מעט נצא הביתה הכנו כבר את הבית כי אמרו לנו שזה יכול להיות ממש עוד מעט.
קשה להכיל את גודל האובדן והצער...ממש גדול עלינו!!!
אני מרגישה שההתמוטטות קרובה מאוד,למרות שכל הזמן הבית מלא אנשים,ולא עוזבים אותנו לרגע,אך לדעתי ברגע שיפסיקו להגיע בתדירות כזאת אנחנו נתפרק באמת.
כבר אחרי מות הראשונה חשבתי על התאבדות אבל אמרתי שיש עוד אחת שצריכה אותי,ונשבעתי שאני אתאבד אם השנייה תצטרף אליה---האהבה שלי אליהן היא עצומה
יש לציין שאני בהריון
מה עושים? יש מה לעשות???
אני מעדיפה ללא כדורים כי אני בהריון.
יש לכם למי להפנות אותנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטירת ילדים - תגובה
ד''ר חיים שם דוד06/11/2011תוכלי לנסות לפנות לטיפול פסכולוגי שיכול בהחלט לעזור לך בעיבוד האבל והמצב שבו את נמצאת.
אגב, התרופות המשמשות היום לטיפול במצבי דיכאון נחשבות לבטוחות בהריוןובוודאי למצבים שבהם נדרש טיפול. הרי אף אחד לא יקח טיפ ול ללא סיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)