מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריספונד 2 ולוריווןלילך04/11/2011
היי, פסיכיאטר רשם לי את הכדור ריספונד 2 כדור אחד בלילה, אולי הוא עוד יעלה לי את המינון.
ואת הכדור לוריוון למקרה הצורך.
אשמח עם תענה לי על כמה שאלות:
1- מה ההבדל בין ריספונד 1 ל ריספונד 2 (הוא רשם לי ריספונד 1 וחששתי מלהתחיל לקחת אחרי שבועיים סיכמנו שהתחיל והוא רשם לי ריספונד 2, למה ?).
2- השמנה- הרופה שלי אומר שזה גורם לעליה של אולי 3 קילו בשנה, קראתי תגובות אחרות... היתי שמחה לשמוע בהרחבה לגבי השמנה.
3- ההבחנה שלי היא אפראת אישיות גבולית לדיקאון וחרדה, עכשיו הכדור לחולי כריזופרניה יכול להיות שאני קצת קזו ובגלל זה הוא נתן לי את הכדור הזה ? והוא לא אמר לי שאני כזו... שאלתי והוא אמר שאני לא אבל זה בכל זאת מלחיצ שאני צרחה תרופה כזו...
אשמח לדעתך המקצועית בנושא, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריספונד 2 ולוריוון - תגובה
ד''ר חיים שם דוד06/11/2011עליילת משקל היא באמת מתונה יחסית לתרופות אחרות. העליה במשקל נובעת מהטיפול ובעיקר בשל עלייה בתאבון.
הטיפלוט בריספונד 1 לעומת ריספונד 2? המינון של ריספונד 2 הוא 2 מ"ג ושל ריספונד 1 הוא 1 מ"ג.
הטיפול המקובל להפרעות חרדה עמידות או לאנשים עם התנהגות אימפולסיביתאו חוס ריציבות מצב רוח יכוללהיות נוגדי פסיכוזה במינוןיחסית נמוך
אגב, למה שלא תשאלי את הפסיכיאטר למה הוא מטפל בך באופן ספציפי במקוםפ לשאול פה ולקבל תשובה כרללית מאוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)