עייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות
    דורית
    27/01/2008

יש לי מחלת סכיזואפקטיבית אני נוטלת גאודון 140 מ"ג וליתיום 900 מ"ג וכן קלונקס חצי כדור לפני השינה . אני מרגישה כל הזמן עייפות וקשה לי לקום בבוקר לאחרונה העייפות נייתה קשה יותר . כל בדיקות הדם שלי בסדר . השאלה שלי מה לעשות ? האם ויטמינים יכולים לעזור לי בנוגע לעייפות ולקימה בבוקר. אני כבר ממש מתוסכלת . אשמח לעזרה בנושא

תודה דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות

הוספת תגובה

• תשובה לדורית

ד''ר ערן ואדים הראל
    27/01/2008

עייפות יכולה להיות תוצאה של מצב נפשי אך גם יכולה להיות ת. לואי של טיפול תרופתי. תרופה כמו קלונקס למשל מעייפת ואם את מתלוננת על עייפות כל הזמן אולי אינך צריכה אותה לשינה. על זה אני ממליץ לך להתייעץ עם הרופא המטפל. מעבר לכך מסגרת של תעסוקה ומסגרת חברתית יכולות להקנות הרגלים אשר יכולים לשפר תופעה של עייפות. בתחילה המאבק בעייפות הוא קשה אך משמתרגלים לקום בשעה מסויימת בבוקר בשל מחוייבות הגוף מתרגל ועם הזמן זה נהיה יותר קל.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו