כאבים בגוף ממקור נפשי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגוף ממקור נפשי?
    עדן מזור
    06/11/2011

אני סובל כבר שנה וחצי ואפילו יותר מכאבי ראש שמתגברים בלחץ וממבי חרדה
    וגם מכאבים בשרירים הסמוכים לעמוד השדרה בגב. נכאבי צוואר תמיד יש לי קנאקים ונוקשות תמידית וכאבים בכתפיים ובשכמות. בנוסף יש לי לעתים דקירות בברכיים מסביב לפיקות וגם סחרחורות מידי פעם בייחוד אחרי שינה למשך כמה שעות כל יום. האם זה ממקור נפשי? יש לי מחר תור לנוירולוגית על הטשטוש הסחרחורות והכאבי ראש ואורטפד כירורג לא ממא כלום בגב צוואר מותניים וכו אמר שהכל תקין כולל בדיקה למיפוי עצמות מני שנה וגם סי.טי ורנטגן מלפני מספר חודשים. אני ממשיך לסבול ממיחושים וזרמים גם בפרקי הידיים בזאועות בעיקר בשרירי הזרועות ובאצבעות של הידיים. אני נוטל וולבוטרין 300xr וגם ציפרלקס 20 מג שניהם בבוקר או לקראת הצהריים ובלילה לפני שינה סרוקוואל 50 מג לא מושהה לחרדה עמידה.

סובל מדיסטימיה וחרדות. האם ניתן לומר כמעט בוודאות שזה ממקור נפשי? הסבח רב ומציק ומקשה על המחשבה על יציאות על ההרגשה על החיים החברתיים שלי והריכוז והלמידה עד כדי שמעורר מחשבות אובדניות ומחזק אותן. מה לעשות?

תודה לד"ר
    בכבוד רב
    עדן מזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגוף ממקור נפשי?

הוספת תגובה

• כאבים בגוף ממקור נפשי? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    07/11/2011

להגיד באופן חד משמעי שזה ממקור נפשי לא ניתן לקבוע.
    יש לברר מקור גופני, המרכיב הנפשי בהחלט נ יכול להחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו