שאלה לפרופסור גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור גרינהאוס
    רפי
    27/01/2008

שלום רב
    שמי הוא רפי ואני חולה בסכיזופרניה. כרגע אני נוטל סרוקואל במינון של 400 מ"ג אך עדיין מצבי לא יציב .בעבר נטלתי גם זיפרקסה וסוליין אך השפעתם לא ניכרה ולא הטיבה את מצבי.כמו כן נטלתי בנוסף ביחד עם האמור לעי"ל גם פרוזק וסרוקסט(לא ביחד כמובן , לטיפול בדיכאון ובOCD שנילוו למחלת הסכיזופרניה).
    הבעיה העיקרית שמלווה אותי , שבגללה אני כותב שאלה זו היא תופעה של כאב חזק שמוגדר ככאב נפשי , ושלא נמצא לו פיתרון ע"י אף לא אחת מן התרופות שנטלתי , כולל התרופה העכשווית שהנני נוטל.
    ידוע לי שתרופות כגון פרוזק וסרוקסט ממשפחת הSSRI אמורות לעזור בפיתרון בעיות של כאב , אך לי כאמור הן לא הועילו.
    שאלתי לפרופסור היא האם יש לו המלצה על תרופה ספציפית שתהיה נילוות לסרוקאול, שתיצור אפקט חיובי ביחד עם הסרוקאול או שלא תיצור אפקט שלילי, שאמורה לעזור בפיתרון בעיית הכאב , ומדובר כאמור על כאבים חזקים,וכמובן הייתי מעדיף תרופה שאין לה השפעות ממכרות(לי ידוע שרוב התרופות נגד כאבים הן בעלות אפקט ממכר).
    אציין רק שאינני יכול להעלות את מינון הסרוקאול וזאת משום תופעות לוואי שאני סובל מהן , והמינון שאני נוטל כרגע מהווה איזשהוא שיווי משקל בין תופעות הלוואי למינון התרפויטי.אציין בנוסף שבעבר כן נטלתי מינון גבוה יותר של התרופה , אך גם ללא הועיל לתופעת הכאב.
    בתודה מראש
    רפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופסור גרינהאוס

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה הראשית

רפי
    27/01/2008

כתוספת לשאלה ,הייתי מעוניין לדעת אם ישנן יותר מתרופה אחת , או אף משפחה של תרופות שעשויות לעזור לתופעת הכאב.
    שוב , בתודה מראש
    רפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו