הלעת מינון ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלעת מינון ציפרלקס
    ראובן
    08/11/2011

שלום! אני שנתיים מטופלת בציפרלקס 10 מ"ג עקב התקפי חרדה. שניים אני הרגשתי מעולה ואף יותר מזה - יותר בטחון עצמי , יותר אקטיבית, מוצלחת ופתאום בגלל כמה טריגרים הסימפטומים חזרו (בכי , פחדים, חרדות , חוסר תאבון , נידודי שינה)
    לאחר שבוע ללא שינוי הלכתי לפסיכיאטר שלי והוא המליץ לי על תוספת של חדי כדור של ציפקלרס ועכשיו אני כבר 6 ימים עם 15 מ"ג של ציפלקס - מרגישה הרבה יותר טוב , תאבון חזר, שינה מסתדרת ואני עושה המון עבודה עצמית , פעילות גופנית ו מחשבות חיוביות
    ויחד עם זאת יש לי עכשיו פחד אחד שבעקבות הלעת מינון יהיה לי יותר מדי סרוטונין
    ואם יכול להיות מצב של סנדרום סרוטונין?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלעת מינון ציפרלקס

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף שכל זה קרה לאחר מחלת ח

ראובן
    08/11/2011

מחלת חום של כמה ימים וטריגירים אישיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלעת מינון ציפרלקס - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    09/11/2011

סינדרום סרוטונין הוא נדיר למדי והוא קשור למינונים גבוהים בהרבה מהמינון שאת נוטלת כך שאין סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו