מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה למרות הכדוריםניר11/11/2011
שלום רב ,אני בן 29 עובד ולומד ומתפקד יותר ממאה אחוז מטופל בציפרלקס 20 מג וקסנקס 0.25 ביום כבר חמש שנים, לצערי כבר 4 חודשים אני חווה התקפי חרדה בערך אחת לשבוע שמתבטאים בתחושה של התקף לב ואף הגעתי למיון והבדיקות תקינות , בשבועיים האחרונים העליתי את הקסנקס ל 0.75 אבל אני לא לוקח בשעות לא מסודרות למרות שאני מרגיש שהגוף שלי דורש. היום כאשר טיילתי עם הכלב חשתי גלים של מחשבות לא רציונאליות פחד לעשות מעשה שטות לצעוק הכל היה פתאום כמו סרט מלא בתמונות ומחשבות וחשתי שאני משתגע ועליי להתאשפז כמובן שזה היה מלווה בדופק מואץ בחילה גלים של חום וקור חוסר ריכוז לאחר 10 דקות זה נרגע ואני ממש חושש שלא חוויתי התקף פסיכוטי למרות ששום מחשבה לא נראתה לי הגיונית המחשבות פשוט היו מפחידות מאוד משתקות והרגשתי חסר אונים עכשיו אני בסדר על עם חשש מטורף ומנתח מה היה לי מה לעשות האם ציפרלקס יכול להפסיק להשפיע על מה הייתם ממליצים.
האם בהתקף פסיכוטי האדם יודע שהוא חווה האם הוא חושש או שזו הייתה יותר אפיזודה של חרדה
כאילו נראה לי שהפנמתי שאין לי התקף לב ועכשיו החרדה תוקפת במקום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק13/11/2011שלום ניר.
אינני רופא, אני כותב תגובה זו על סמך נסיון אישי.
אני התאשפזתי ארבע פעמים, חוץ מהפעם האחרונה, כולם היו בכפיה.
על פניו, נראה שיש לך מודעות גבוהה למצבך, וזה טוב מאד.
לא כל כך מהר נסכנסים למצב פסיכוטי; זהו תהליך שאם רואים סימנים מקדימים, ניתן לטפל בכך ולעצור את ההדרדרות.
אני חושב שאתה לא צריך להיות מודאג, הדאגה עלולה להיות נבואה רעה שיכולה בסוף להתגשם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה למרות הכדורים - תגובה
ד''ר אלון אשמן13/11/2011מדובר בהתקף חרדה ולא בהתקף פסיכוטי. מומלץ לגשת לפבדיקה פסיכיאטרית כדי להעריך את יעילות הטיפול התרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)