מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנהיב 198412/11/2011
שלום לכם
אני בן 27+ לפני כמה שנים היתחלתי טיפול בריטלין
בכל מיני מינונים בנוסף רופא נתן חוץ מריטלין וויאפקס בכל מיני מינונים ועכשיו אני מקבל מרופא פרוזק 80 מ"ג
ואני הייתי רוצה לדעת כמה דברים :
1.האם משפחת SSRI כמו פרוזק יכולה להוביל להעלת עלייה במישקל?
1א.והאם יכולים להוביל לאותה מצב ריטלין או קונצטרה עלייה במשקל?
2.ואני הייתי רוצה לדעת אי האכילת פרוזק בזמן יכול להוביל עלייה בתאבון רב?
2א. ואם אכילת מינון בזמן אבל אני יכול עדיין רעב ?
3.ואני הייתי רוצה לדעת אזה דרכים ניתן לרדת במישקל ?
כי בעבר ניסתי דרך דיאטנית אך לא הצלחתי אפילו לפני ריטלין ופרוזק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור13/11/2011SSRI - יש סבירות לעליה במשקל
RITALIN - יש סבירות לירידה במשקל
השפעה על תיאבון בדר'כ אינדבידואלי לגבי SSRI
לגבי RITALIN תלוי בתכשיר וזמן לקיחת הכדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה - תגובה
ד''ר אלון אשמן13/11/2011נוגדי הדיכאון ממשפחת הSSRI עלולים לגרום להשמנה בשל עליה בתאבון. בפרוזק זה קורה פחות אך לעיתים רחוקות גם איתו יש השמנה. מומלץ לבצע פעילות גופנית והוריד את כמות הפחממות בדיאטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)