הפרעת אישיות גבולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אישיות גבולית
    שני
    13/11/2011

אני בחורה בת 30 גרושה עם ילדה בת 5 וסובלת מהפרעת אישיות גבולית כבר4 שנים לערך...
    בנוסף לכל התסמינים גם יש לי מחשבות טורדניות על מוות של ילדתי או/אימי שהם הכי קרובים ויקרים לי בעולם זה מגיעה למצבים שאינני ישנה כל הלילה ורק בוכה על האובדן שלא קיים בכלל!!!(אם אחשוב על מותי לדוגמה זה לא יפריע לי ואפילו אשמח אותי) ואני יודעת שאם יקרה להם משהו אני לא אוכל להתמודד עם זה...
    מה אפשר לעשות בנוגע למחשבות אלו שכאמור אני בוכה בגללם כל הלילה ולא מצליחה להרדם...
    אודה לתגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אישיות גבולית

הוספת תגובה

• הפרעת אישיות גבולית - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    13/11/2011

מחשבות טורדניות הן תסמין אופייני להפרעה טורדנית כפייתית (OCD). כדאי לגשת לאבחון פסיכיאטרי ולשקול טיפול תרופתי מתאים (SSRI במינון גבוה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' אשמן תודה על תגובת בהמשך לתשבתך

שני
    13/11/2011

אבחנו אותי כהפרעת אישיות גבולית האם יש אפשרות שאני סובלת גם מocd כדברייך והאם אני צריכה לעדכן את הפסיכיאטרית שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' אשמן תודה על תגובת בהמשך לתשבתך - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    15/11/2011

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו