הורדת מינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת מינון
    ראובן
    14/11/2011

שלום! אני מטופלת שנתיים בציפרלקס 10 מ"ג עקב התקפי חרדה (הפרעות פאניקה) בהצלחה רבה מאוד, חזרתי לעצמי , הרבה בטחון עצמי, מצליחה בעבודה בליודמוים ובגידול ילדים , יותר סבלנות כאילו גידלתי שכבת עור נוספת וכמובן הכל בשילוב עם טיפול התנהגותי קוגנטיבי וביופידבק ..בזמנו פסיכיאטר שלי שאל האם אני אני רוצה להפסיק את הציפרלקס ולאחר שאמר לי שלא ידוע על תופאות לווי בשימוש לאורך שנים החלטתי שאני ממשיכה את החיים שלי עם כדור זה . לפני 3 שבועות לאחר כמה טריגרים לא גדולים ,לדעתי, הסימפטמים של חרדה חזרו כולל תחושת דכאון (פחות מלפני שנתיים אך מקשה מאוד על תפקוד) כמובן שנלחצתי מזה מאוד ומיד הלכתי לפסיכיאטר שלי שהמליץ לי לקחת קסנקס כ SOS והעלה לי מינון של ציפרקלס ל -15 לאחר 4 ימים סימפטומים של דכאון עברו , לאחר 8 ימים התחלתי להרגיש הרבה יותר טוב ולאחר 12 יום אני מרגישה שחזרתי לעצמי כמעט לגמרה.השאלה מתי כדאי לחזור למינון רגיל של 10 ואם אפשר לחצות ציפרלקס של 10 ל -4 ולרדת ל- 12.5 ואז ל -10?
    עוד שאלה קטנה, תמיד סימפטמים של חרדה מופיעים אצלי לאחר שנגמר אירוע שמטריד אותי . האם יש לזה הסבר? מדוע אחרי ולא בזמן האירוע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת מינון

הוספת תגובה

• הורדת מינון - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    15/11/2011

כדי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל לגבי הורדה במינון. אפשר תאורטית לרדת ל 12 וחצי מיליגרם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו