שיער קצוץ לאישה.לא נחשב לנורמה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער קצוץ לאישה.לא נחשב לנורמה..
    איריס
    19/11/2011

היי. אני נשואה 7 שנים. ומאז שאני זוכרת את עצמי אני מתה על נשים עם שיער קצוץ. יש לי פנים מאוד יפות ואי אפשר לאמר שקרחת לא יפה לי אבל בעלי אוהב שיער ארוך אני חייבת לציין שאני דתיה ושמה פאה טבעית בטירוף כמו שיער. כך שזה לא אמור להביך אותו... אני כבר כמה שנים מנסה לכבד את רצונו אבל זה מטריף אותי אני רק מפנטזת איך הוא בא אלי ואומר לי שבי לוקח מכונה ומספר אותי קצוץ!!!!! עצם המחשבה אני נהיית רטובה! לאחרונה הכרתי גבר מחוץ לנישואים שגם כן מת על נשים עם שיער קצוץ ואף יותר מזה עם קרחת ניפגשנו הוא גזז לי את השיער היה מדהיםםם!(לא היה שום דבר מעבר לזה..) בעלי ראה את זה היה בשוק בהתחלה ניסה לזרום עם זה אמר שיפה לי רק כל פעם שאורך לי ואני מבקשת ממנו הוא מסרב בתוקף ומוסיף שהוא רוצה שאאריך שוב שיער. אוףףף זה מתסכל אותי ברמות קשות וזה מלווה אותי כל החיים גם כשאני קוראת עיתון אם יש משהיא שהסתפרה אני אף פעם לא אפספס את זה... מה ניתן לעשות??? האם יש לך רעיון? האם אי פעם זה יקרה איתו? והוא יאהב אותי ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא נראה לי שזה הפורום המתאים...

שמוליק
    20/11/2011

שלום איריס.

לא נראה לי שזה הפורום המתאים. מה שבטוח טיפול תרופתי לא אמור לעזור בעניין; לא לך ולא לבעלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו