מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער קצוץ לאישה.לא נחשב לנורמה..איריס19/11/2011
היי. אני נשואה 7 שנים. ומאז שאני זוכרת את עצמי אני מתה על נשים עם שיער קצוץ. יש לי פנים מאוד יפות ואי אפשר לאמר שקרחת לא יפה לי אבל בעלי אוהב שיער ארוך אני חייבת לציין שאני דתיה ושמה פאה טבעית בטירוף כמו שיער. כך שזה לא אמור להביך אותו... אני כבר כמה שנים מנסה לכבד את רצונו אבל זה מטריף אותי אני רק מפנטזת איך הוא בא אלי ואומר לי שבי לוקח מכונה ומספר אותי קצוץ!!!!! עצם המחשבה אני נהיית רטובה! לאחרונה הכרתי גבר מחוץ לנישואים שגם כן מת על נשים עם שיער קצוץ ואף יותר מזה עם קרחת ניפגשנו הוא גזז לי את השיער היה מדהיםםם!(לא היה שום דבר מעבר לזה..) בעלי ראה את זה היה בשוק בהתחלה ניסה לזרום עם זה אמר שיפה לי רק כל פעם שאורך לי ואני מבקשת ממנו הוא מסרב בתוקף ומוסיף שהוא רוצה שאאריך שוב שיער. אוףףף זה מתסכל אותי ברמות קשות וזה מלווה אותי כל החיים גם כשאני קוראת עיתון אם יש משהיא שהסתפרה אני אף פעם לא אפספס את זה... מה ניתן לעשות??? האם יש לך רעיון? האם אי פעם זה יקרה איתו? והוא יאהב אותי ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שזה הפורום המתאים...
שמוליק20/11/2011שלום איריס.
לא נראה לי שזה הפורום המתאים. מה שבטוח טיפול תרופתי לא אמור לעזור בעניין; לא לך ולא לבעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)