דחוף ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר
    משה
    20/11/2011

שלום דוקטור רציתי להגיד לך אני נקי מסמים כבר שנה בול וברור שחוץ מהתרופות גם הזמן עושה את שלו הייתי משתמש במשך חצי שנה שימוש יום יומי במיסטר נייס גאי אפיטמנים החרא הזה והמוח שלי נשרף זה התבטא בהתקפי פאניקה וחרדה לחץ של ממש חוסר מוטיבציה כמו חולה פרקינסון דיכאון כבד ומה שהכי מפחיד אותי זה הרגישות יתר שזה עשה לי זה הגביר לי את החושים מהרגיל . למשל אם נוגעים בי אני מתחיל לרעוד קלות ורואים עליי רואים גם בסביבה מסויימת שאני נבוך בפנים ממש מבוכה ההבעות פנים שלי משחקות אצלי ממש הזוי.. היום אני נקי כבר שנה אחרי שהריספנוד במשך חודשיים איזן לי את הפסיכוזה שהייתה לי כמו עיוותים וכאלו שלא הזכרתי כי אין טעם זה עבר. רציתי לשאול אותך בבקשה כמה שאלות חשובות בשבילי. (חשוב לציין שהייתי אצל פסיכולוג וזה לא ממש עזר רצוי שתענה לי בתרופות) במצב שאני מתאר לפניך כמו הלחץ הרגישות יתר החוסר מוטיבציה. מה אתה ממליץ לי לבקש מהפסיכאטרית שלי? חשוב לציין היום אני לוקח רק פרוזק 20 מ"ג פעם ביום מעכבי ספיגה חוזרת של סרוטונין . רציתי לשאול אותך מה לדעתך התרופה הכי טובה בסיפור שאני מתאר של מעכבי ספיגה חוזרת של דופמין בנפרד ואדרנלין בנפרד. והאם יש כדור מסויים שיכול לאזן לי את הרגש ולהוריד לי אותו קצת כמו שהייתי תמיד ואת הלחץ בהבעות פנים. בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר

הוספת תגובה

• דחוף ביותר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    20/11/2011

היי, כל הכבוד על הניקיון מסמים כשנה, המשך כך.
    יש לשלב תרופות ושיחות , יש להיזהר עם מרגיענים, מפני סכנה של התמכרות, יש לברר באופן מסודר את המצב הקליני , ולנסות לבנות תוכנית טיפול, ייתכן ואף לשלב אדרונקס, לשיפור המוטיבציה והריכוז. ממליץ על השתלבות בקבוצה אנונימית, תוכנית 12 צעדים, לפעמים יעיל הרבה יותר מכל טיפול פסיכיאטרי, ממליץ לשלב בין השניים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו