פירכוסים קשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירכוסים קשים
    כרמית
    20/11/2011

אני סובלת מזה כחודשיים מפרכוסים קשים ביותר. אושפזתי מס' פעמים בבית החולים, ערכו לי בדיקות שונות (אי,אי,ג'י, סיטי, אם-אר-אי, וידאו אי,אי ג'י) באף אחת מן הבדיקות לא היו ממצאים חד משמעיים. נשלחתי גם לאיבחון פסיכיאטרי, תנו לי תרופות נוגדות פירכוסים התרופות לא הועילו ובכל פעם שינו את המינון ואת התרופה. כרגע אני ללא טיפול. סובלת מפרכוסים יום יומיים קשים ביותר. אבקש את חוות דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירכוסים קשים

הוספת תגובה

• פירכוסים קשים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/11/2011

יש קושי להביע את חוו הדעת מתיאור הנ''ל, יש לשלול בעיה אורגנית תחילה, לאחר מכן יש לשלול בעיה נפשית, קונברסיה וכו''.. במצבים נפשים אין עליה בפרולקטין, לעומת פירכוס "אמיתי".. כמו כן, לא ציינת מה מצאו באיבחון הפסיכיאטרי..
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירכוסים קשים

כרמית
    23/11/2011

בהמשך לדברי, הפירכוסים החלו כחודשיים לאחר הולדת ביתי השניה. בבדיקות נוירוליוגיות שנערכו לא נמצאו כל ממצאים. הופניתי לפסיכיאטר וגם הוא לאמצא כל בעיה. אני מופנית מרופא לרופא, אושפזתי מס' פעמים בבית חולים עקב הפירכוסים הקשים, אך לא נתנה אבחנה. אני חשה חסרת אונים. אבקש את עצתך לאיזה רופא כדאי לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירכוסים קשים

כרמית
    23/11/2011

ברצוני להוסיף שלפני תחילת הפירכוס אני מרגישה מאד עייפה, לאחר הפירכוס (שמאופיין ברעד בכל הגוף) מופיע איבוד הכרה לזמן ממושך, (רבע שעה-חצי שעה) הוצאת לשון, או נשיכת לשון ונעילת הלסת - הלשון נעשית סגולה, קפיצת גבות, העיניים מתהפכות. לאחר שאני מתעוררת אינני זוכרת דבר אבל אני מרגישה עייפות ומקיאה. תיאור זה יכול לחזור עד ארבע פעמים ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירכוסים קשים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    24/11/2011

יש צורך בהמשך בירור גופני, אכן יש הרבה סימני שאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו