מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא שלי מסרבת להבדקאלעד21/11/2011
שלום אני בן 22 ואני סובל ..אספר בקצרה כי יש הגבלה של תווים
לפני 5 שנים אמא שלי החלה להאשים אותי בגניבת מזומנים מהארנק שלה באופן של פעמיים בשבוע ולבסוף הבאנו אותה לתודעה ששילמה על זה האשמות השווא גם באו לידי ביטוי בהאשמה של חוסר אחריות כלפי ציוד שלי שלטענתה קנתה לי בתאריכים מסויימים שלמעשה הציוד הוא חדש והגיע היום או לפני יומיים מין האשמות מוזרות כאלה שאני לא רגיל אליהם ..בהתחלה התייחסתי לכל העניין בקלות ואמרתי לעצמי שזה יכול לקרות שבן אדם לא מפוקס ויצא קצת משליטה ...
אבל זה רק התדרדר זה הגיע למצב שהיא מדמיינת שיש פרעושים וקרציות בבית שכל הזמן שורצים בכל מקום אפשרי זה התחיל שהיא טענתה שהיא נעקצת ואחרי בדיקה באינטרנט זה קרציות ופרעושים היא ביקשה בתוקף לררס את הכלב אחר שרוסס בחומר שהוכיח יעילותו אבל ריססתי בכל זאת כי היא התעקשה אח"כ ביקשה שאני ארסס בכל הבית רוסס לאחר שלטענתה הם ממשיכים לשרוץ בבית הזמינה מרסס ועוד מרסס וניחשתם נכון עוד מסס ולסיכום 7 ריסוסים שבאחד מהם אחותי כמעט התעלפה ומי האשם ? כמובן אחד מהכלבים שהועף מהבית ע"י החלטתה ..(נקייה לחלוטין יש לציין) זה המשיך בכף שקנתה שואב אבק וקיטור בסכום נאה של 1000 שקל זרקה ארונות בגדים קנתה חדשים גם כסף לא קטן את כל ריהוט הגינה העפנו קנינו אפלו מחסן חדש שעלה 3500 שקל הבעיה נפתרה...? לא ..יש לי עוד כלב נקי לחלטין בוקסר שחודש לפני ריצפנו את כל אזור המחייה שלו באלפי שקלים סתם..הבעיה לא נפתרה אז היום היא העיפה גם אותו מותר לציין שאין לי מה ללבוש כי אמא שלי מכבסת את הבגדים של כל 4 אחיי ואבי בטמרטורה גבוהה כדי שהם ימותו ...? מותר גם כרגע אני על מיטה מרוססת בלי מצעים..החיים שלנו כאלה שכל בוקר אני מתעורר מצעקות אבא שלי רב עם אמא שלי כי הוא לא מספיק שומר על הנקיון חצי מהיום השואב אבק עובד ובחצי השני הצעקות שהיא חולת נפש היא לא מוכנה להבדק גם לא אחרי שיחה יפה .. לא יודעים מה לעשות משפחתי סובלת נשמח לקבל יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק21/11/2011שלום אלעד.
אינני רופא.
אני מאמין שמה שיגידו לך, זה שלא ניתן לאשפז את אימך באישפוז כפוי, אלא אם כן היא מסוכנת לעמצה או לסביבתה.
הייתי מציע לך פשוט לעזוב את הבית, ולהציל את עצמך. אם אתה זקוק לצורך זה בתמיכה כספית, אז תפנה ללשכת הרווחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור22/11/2011אכן יש בעייתיות, יש לפנות לרופא משפחה , עו'ס במסגרת קופ'ח, ואו גורמי רווחה במקום מגורים. הנ''ל יידעו לפנות לפסיכיאטר מחוזי באם יהיה רושם לבעיה נפשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)