מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכיזופרניה- וכדורים שכבר לא עוזרים.אין שם22/11/2011
היי,אני בת 34 ,אני אובחנתי כחולת סכיזופרניה ודיכאון כשהייתי בת 22.5 .מאז ועד היום אני נוטלת רספרידל ואנפראניל.חשוב לי לציין שעליתי 40 ק"ג מאז נטילת כדורים אלה. הייתי בחורה יפה והיום אני שמנה וחסרת בטחון.אני מרגישה שהכדורים לא עוזרים לי,מלבד לגרום להשמנה ושינה. אנא חשוב שתענו לי על 2 שאלות:
1.איזה כדורים למחלתי ( סכיסופרניה,ודיכאון)לא גורמים להשמנה,לא גורמים להיות זומבי,ועושים מצב רוח.
2.אני בקופ"ח כללית,בבקשה תמליצו לי על מספר פסיכיאטרים שעובדים עם הכללית.
מכיוון שבבריאות הנפש בעיר שלי,הרופאים והיחס לחולה גרוע ביותר.
תודה רבה
אין שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה- וכדורים שכבר לא עוזרים. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור22/11/2011מומלץ להגיעה לאביליפי, ABILIFY ,ואם לא עדיפות שניה, גאודון.
לגבי רופא מטפל, חיפוש בגוגל...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שמוליק22/11/2011שלום.
אינני רופא, ואני כותב מתוך נסיון אישי.
קיבלתי אין ספור תרופות אנטי-פסיכוטיות (ריספרדל היא תרופה אנטי-פסיכוטית וקיבלתי גם אותה בין היתר).
התרופות האלה גרמו לי לעייפות חזקה. אמרו לי שמדובר ב"סימפטומים שליליים של המחלה", אבל למרות זאת, החליפו לי אין ספור פעמים את התרופה האנטי-פסיכוטית.
בסוף נפל לי האסימון ופשוט הפסקתי את התרופות האלה, וכעבור מספר חודשים הפסקתי להיות זומבי, וחזרתי לתיפקוד תקין.
יכול להיות שבגלל הפסקת התרופות המצב עלול להתדרדר, אבל אם זה מאד מפריע לך, אז את יכולה לשקול ברצינות להפסיק את התרופות. השאלה הגדולה היא נזק מול תועלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור22/11/2011שמוליק, המלצה להפסקת טיפול קצת מסוכנת ולא מומלצת, הדבר יכול לגרום להחמרה, אשפוזים מיותרים ועוד.. הפסקת טיפול אפשרי רק לאחר התייעצות עם רופא מטפל ותוך מעקב מסודר.
אכן יש לשקול תועלת מול סיכון. אך לפני מחשבה קיצונית של הפסקה וסיכון מיותר, יש למצות תרופות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)