הזעת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת לילה
    מירי
    22/11/2011

שלום! לפני כ-3 שבועות , העלו לי טיפול של ציפקרלס 3 -20 מ"ג בעקבות התקפי חרדה ומחשבות טורדניות , מצבי השתפר אך אני מאוד מזיעה בלילה. השאלה שלי האם זה מציפרקךס ואם כן , האם זו סיבה לפהחתת מינון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת לילה

הוספת תגובה

• הזעת לילה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/11/2011

לא ברור, העלו לך ל 30 מ''ג ?
    בהחלט יש קשר בין SSRI והזעות ( השפעה על אזור טרמורגולציה בהיפוטאלמוס)
    יש להתיעץ עם רופא מטפל ולישקול הורדת מינון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל ביחד 20 מ"ג

מירי
    22/11/2011

אני מרגיהש הרבה יותר במחינת החרדות ומחשבות טורדניות יחד עם זאת מזיעה הרבה בלילה זה קצת מפריעה , השאלה שלי האם הזעת לילה סימן לא טוב של השפעת התרופה או אפשר להמשיך ען המינון הזה לעוד מספר חודשים (זה היה תכנון) ואז לחזור למינון רגיל של 10 .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל ביחד 20 מ"ג - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/11/2011

הזעה לא אמורה להגיד כלום, השאלה זה נוחות וסבילות לתופעת לוואי הזו, ייתכן וההשפעה תרד במהלך הזמן. מבחינה מסוימת , התגובה לתרופה מצביעה על השפעה ואפקטיביות, יש מטפלים הרואים בזה חיזוק שהתרופה אכן עובדת ומשפיעה ( עלייה של סרוטונין).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו