חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    ניר
    23/11/2011

היי , אני בן 30 סובל מחרדות ומחשבות טורדניות כבר 8 שנים טופלתי עי ציפרלקס 20 מג וקסנקס 0.75,במשך 4 שנים עם תקופות קשות של ירידות ועליות לאחרונה בעקבות התגברות החרדות הוחלפה התרופה לסימבלתה אני לוקח כבר שבוע ימים 60 מג +10 מג ציפרלקס וממחר 90 מג סימבלתה ישנו שיפור במצב רוח אבל לא בחרדות ובמחשבות הטורדניות כמה זמן לוקח לתרופה לטפל בנושאים הנל

בנוסף הגוף שלי דורש עוד קסנקס הרופאה אמרה לאפשר עד 2 מ"ג ביום ולאחר שהתרופה תשפיע יהיה ניתן לרדת האם זה כך כי במרווחים בין השעות אני חש שהגוף דורש קסנקס וזה מאוד דומה להתקפי חרדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    24/11/2011

הטיפול בהפרעת חרדה הכוללת מחשבות טורדניות עלול לקחת יותר זמן מהפרעת חרדה ללא מחשבות טורדניות. לפעמים זה דורש כחצי שנה של טיפול תרופתי במינונים גבוהים. בנוסף נראה שיש התמכרות לקסאנקס וממנו תצטרך להיגמל בהדרגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו