חוסר אושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אושר
    אני
    29/01/2008

שלום. אני בן 23 סובל הרבה מדיכאון, תסכול...
    אני לא יודע בידיוק מה זה. אבל יותר גרוע מכך - אני אף פעם לא מאושר. גם שאני לא בדיכאון אין לי התלהבות משום דבר. אני רואה אנשים שיש להם חיוך בעיניים ואני רק יכול לקנא בהם.
    זה לא איזה שינוי שאני צריך לעשות בחיים שלי. אין לי טעם לחיים. זה ממש קליני אצלי.
    היו לי פעמים ספורות בחיים שהיה לי אושר. הייתי מחייך מכל דבר. מאושר. רואה את העולם ורוד.
    אבל אלה היו ימים ספורים בלבד. החיים שלי בזבל. אני לא יודע בשביל מה אני חי
    שאלתי היא האם תרופות נוגדות דיכאון יכולות לעזור לי? או איזה תרופות מומלץ לי לקחת?
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אושר

הוספת תגובה

• תשובה לחוסר אושר

ד''ר ערן ואדים הראל
    30/01/2008

אושר הינה הגדרה מורכבת וכללית ולכן קשה להתייחוסות. מה שאתה מתאר זה תקופות ארוכות של מצב רוח ירוד וביניהם תקופות קצרות של מצב רוח טוב מאוד. ייתכן ואתה סובל ממה שמוגדר כהפרעה דו- קוטבית ושתוכל להנות מתרופות מייצבות מצב רוח. ע"פ התאור שלך כמובן לא ניתן לאבחן זאת וגם הפורום אינו המקום לכך. אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר לברור יותר מעמיק.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי תקופות טובות

סתם אחד
    30/01/2008

תודה על התגובה
    המצב רוח שלי כמעט כל הזמן ירוד. אין לי שמחה פשוט בחיים בלי סיבה. אין לי אושר
    אני סתם סוחב את עצמי בלי רצון אמיתי לחיות
    הימים הטובים שהיו לי הם ממש ימים אחדים.
    ממש ימים בודדים שהרגשתי שטוב לי סתם בלי סיבה מיוחדת
    תרופות נגד דיכאון לא יכולות לעזור לי להעלות את מצב הרוח ולגרום אושר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו