מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אושראני29/01/2008
שלום. אני בן 23 סובל הרבה מדיכאון, תסכול...
אני לא יודע בידיוק מה זה. אבל יותר גרוע מכך - אני אף פעם לא מאושר. גם שאני לא בדיכאון אין לי התלהבות משום דבר. אני רואה אנשים שיש להם חיוך בעיניים ואני רק יכול לקנא בהם.
זה לא איזה שינוי שאני צריך לעשות בחיים שלי. אין לי טעם לחיים. זה ממש קליני אצלי.
היו לי פעמים ספורות בחיים שהיה לי אושר. הייתי מחייך מכל דבר. מאושר. רואה את העולם ורוד.
אבל אלה היו ימים ספורים בלבד. החיים שלי בזבל. אני לא יודע בשביל מה אני חי
שאלתי היא האם תרופות נוגדות דיכאון יכולות לעזור לי? או איזה תרופות מומלץ לי לקחת?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחוסר אושר
ד''ר ערן ואדים הראל30/01/2008אושר הינה הגדרה מורכבת וכללית ולכן קשה להתייחוסות. מה שאתה מתאר זה תקופות ארוכות של מצב רוח ירוד וביניהם תקופות קצרות של מצב רוח טוב מאוד. ייתכן ואתה סובל ממה שמוגדר כהפרעה דו- קוטבית ושתוכל להנות מתרופות מייצבות מצב רוח. ע"פ התאור שלך כמובן לא ניתן לאבחן זאת וגם הפורום אינו המקום לכך. אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר לברור יותר מעמיק.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי תקופות טובות
סתם אחד30/01/2008תודה על התגובה
המצב רוח שלי כמעט כל הזמן ירוד. אין לי שמחה פשוט בחיים בלי סיבה. אין לי אושר
אני סתם סוחב את עצמי בלי רצון אמיתי לחיות
הימים הטובים שהיו לי הם ממש ימים אחדים.
ממש ימים בודדים שהרגשתי שטוב לי סתם בלי סיבה מיוחדת
תרופות נגד דיכאון לא יכולות לעזור לי להעלות את מצב הרוח ולגרום אושר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)