אמביאן וויאפקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמביאן וויאפקס
    נועה
    29/11/2011

שלום,
    אני נוטלת ויאפקס כשנתיים באופן יומיומי (225 מ"ג ליום), וכן קלונקס להתקפי חרדה (לוקחת כבר חמש שנים אך רק בעת התקף - אחת לכמה חודשים).
    מחר בלילה אני אטוס כ-14 שעות לארה"ב והייתי רוצה לקחת כדור שינה שיעביר לי את רוב הטיסה.
    האם אמביין בטוח לנטילה ביחד עם ויאפקס? האם הוא ישפיע בכלל עקב הסתגלות הגוף שלי לכדורים שאני כבר נוטלת? ולכמה שעות הוא צפוי להשפיע..?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמביאן וויאפקס

הוספת תגובה

• אמביאן וויאפקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    29/11/2011

אמביאן כדור שינה.
    אסור לקחת בו בזמן כדורי שינה, קלונקס ( או כל כדור ממשפחת בנזודיאזפיני) ביחד עם אלכוהול.
    עדיף להימנע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נועה
    29/11/2011

חלילה בזמן שתיית אלכוהול! לא לזה התכוונתי. אני לא שותה כבר כמה שנים כדי שזה לא יתנגש עם הכדורים..
    אבל אני מבינה שלא לקחת קלונקס יחד עם אמביאן. מצויין, תודה.

ומה באשר לשאלותיי על השפעתו של האמביין? זמן ההשפעה? טשטוש אחרי..? האם העובדה שהגוף שלי כבר מכיר כדורים מסוג זה - תגרום להשפעה נמוכה יותר של האמביאן?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו