מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מקלונקס - איך להפסיק בהדרגה?ד``ר יונתן דוידאור01/12/2011
שלום
אני לוקחת כדור קלונקס 0.5 מיליגרם ביום שנתן לי הרופא המטפל חצי כדור בבוקר וחצי כדור בערב משך כחודש וחצי בגלל חרדות שהופיעו לאחרונה ,הכדור מאד עזר לי ! אבל מזה שבועיים התחילו לי
דפיקות לב יותר נכון כאילו חסר לי פעימה וזה הולך ומתגבר לאחרונה כמעט כל היום .
רציתי לדעת האם זו תופעה של הכדור ובמידה וזה מהכדור רציתי לדעת איך עלי להפסיקו
והאם יהיו לי תופעות של גמילה במינון הנמוך הזה ואם כן איך להפסיקו בהדרגה.הרופא המטפל לא כל כך ידע לתת לי תשובות . ואני בכל מקרה רוצה להפסיק את הכדור.
אודה לכם על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מקלונקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/12/2011הסיבות יכולות להיות שונות, יש לברר באופן יסודי, מרכיב ביולוגי, סביבתי וחברתי.
מומלץ להפחית קפה , לעבור לנטול קופאיין.
הפסקת קלונקס, תחת מעקב רופא מטפל , באופן הדרגתי, לא אמור להיות בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מקלונקס
אזרח06/06/2012בעקבות מחלתה של בתי לוקח כ חצי כדור קלונקס ליום.
מעונין להיגמל מקלונקס.
האם ניתן מידע שיעזור לי בתהליך זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מקלונקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/06/2012גמילה , פשוט לתכנן הורדה הדרגתית, ניתן לקחת פרוטיאזין במקום, זאת תחת מעקב רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)