גמילה מקלונקס - איך להפסיק בהדרגה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מקלונקס - איך להפסיק בהדרגה?
    ד``ר יונתן דוידאור
    01/12/2011

שלום
    אני לוקחת כדור קלונקס 0.5 מיליגרם ביום שנתן לי הרופא המטפל חצי כדור בבוקר וחצי כדור בערב משך כחודש וחצי בגלל חרדות שהופיעו לאחרונה ,הכדור מאד עזר לי ! אבל מזה שבועיים התחילו לי
    דפיקות לב יותר נכון כאילו חסר לי פעימה וזה הולך ומתגבר לאחרונה כמעט כל היום .
    רציתי לדעת האם זו תופעה של הכדור ובמידה וזה מהכדור רציתי לדעת איך עלי להפסיקו
    והאם יהיו לי תופעות של גמילה במינון הנמוך הזה ואם כן איך להפסיקו בהדרגה.הרופא המטפל לא כל כך ידע לתת לי תשובות . ואני בכל מקרה רוצה להפסיק את הכדור.
    אודה לכם על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילה מקלונקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/12/2011

הסיבות יכולות להיות שונות, יש לברר באופן יסודי, מרכיב ביולוגי, סביבתי וחברתי.
    מומלץ להפחית קפה , לעבור לנטול קופאיין.
    הפסקת קלונקס, תחת מעקב רופא מטפל , באופן הדרגתי, לא אמור להיות בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מקלונקס

אזרח
    06/06/2012

בעקבות מחלתה של בתי לוקח כ חצי כדור קלונקס ליום.

מעונין להיגמל מקלונקס.

האם ניתן מידע שיעזור לי בתהליך זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מקלונקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/06/2012

גמילה , פשוט לתכנן הורדה הדרגתית, ניתן לקחת פרוטיאזין במקום, זאת תחת מעקב רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו