חשש משיגעון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש משיגעון
    מאור
    03/12/2011

שלום רב אני בת 30 מטופלת בציפרלקס וקסנקס נגד חרדה כבר 5 שנים.
    בעקבות לחצים ומתחים רבים החרדות חזרו והרופאה החליפה לי את הטיפול לסימבלתה 90 מ"ג ואני נוטלת אותה כ 12 יום
    יש לי פחד נוראי מלהשתגע או לחלופין לחטוף התקף פסיכוטי אני ממש חווה את המחשבות הללו בלופ ואף רואה מול עיניי כמו תמונות מתוך סרט רע ,כמובן שברור שזה לא מציאותי אבל אני נורא מפחדת
    האם הפחד הנ"ל טבעי האם אדם שמשתגע או פסיכוטי חושש מכך?
    אני ממש מרגישה מספר פעמים ביום דרוכה מאוד לכל קול או רעש ומוודאה עם אנשים אחרים שגם הם שמעו את הרעש כך שאני חלילה לא שומעת קולות
    תוך כמה זמן יכול להיות שיפור עם תרופה +cbt
    אני יודעת בתוכי שהכל רק מחשבות אך עדיין במצבי דחק זה מבהיל
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש משיגעון

הוספת תגובה

• חשש משיגעון - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/12/2011

התיאור מתאים להפרעת חרדה קשה, אכן הפחד מוכר, הזמן שדרוש מאוד אינבידואלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תחששי!!!

שמוליק
    04/12/2011

כמי שעבר כבר כמה פעמים התקף פסיכוטי, אני יכול לומר לך, שהכי טוב זה שפשפוט אל תחששי. הפחד לכשעצמו, יכול להיות נבואה רעה שתגשים את עצמה. חוץ מזה, זה לא קורה בן-רגע, ישנה הדרדרות, כך שרוב הסיכויים, שהסביבה תשים לב, ואם יש לך מודעות לאפשרות כזו, אז את בהחלט יכולה לסמוך על זה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו