מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש משיגעוןמאור03/12/2011
שלום רב אני בת 30 מטופלת בציפרלקס וקסנקס נגד חרדה כבר 5 שנים.
בעקבות לחצים ומתחים רבים החרדות חזרו והרופאה החליפה לי את הטיפול לסימבלתה 90 מ"ג ואני נוטלת אותה כ 12 יום
יש לי פחד נוראי מלהשתגע או לחלופין לחטוף התקף פסיכוטי אני ממש חווה את המחשבות הללו בלופ ואף רואה מול עיניי כמו תמונות מתוך סרט רע ,כמובן שברור שזה לא מציאותי אבל אני נורא מפחדת
האם הפחד הנ"ל טבעי האם אדם שמשתגע או פסיכוטי חושש מכך?
אני ממש מרגישה מספר פעמים ביום דרוכה מאוד לכל קול או רעש ומוודאה עם אנשים אחרים שגם הם שמעו את הרעש כך שאני חלילה לא שומעת קולות
תוך כמה זמן יכול להיות שיפור עם תרופה +cbt
אני יודעת בתוכי שהכל רק מחשבות אך עדיין במצבי דחק זה מבהיל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש משיגעון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/12/2011התיאור מתאים להפרעת חרדה קשה, אכן הפחד מוכר, הזמן שדרוש מאוד אינבידואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחששי!!!
שמוליק04/12/2011כמי שעבר כבר כמה פעמים התקף פסיכוטי, אני יכול לומר לך, שהכי טוב זה שפשפוט אל תחששי. הפחד לכשעצמו, יכול להיות נבואה רעה שתגשים את עצמה. חוץ מזה, זה לא קורה בן-רגע, ישנה הדרדרות, כך שרוב הסיכויים, שהסביבה תשים לב, ואם יש לך מודעות לאפשרות כזו, אז את בהחלט יכולה לסמוך על זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)