מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרו לי בבקשה מה הבעיהסובל מאוד04/12/2011
שלום
אובחנתי לאחרונה כסובל מOCD דיכאון קשה אובדני וחרדה, טופלתי חודש בסרוקסט, ועקב בעיות גמירה, החליפו לי לאפקסור 150 מג. כעת המצב עולה ויורד מבחינת האובססיות והדכאון.
רציתי לשאול לגבי סוג מחשבות מוזרות שיש לי.
נגיד אני רואה בנאדם, אז אני רואה נעליים, משקפיים, סוג שיער, סוג שעון, ומשם אני רואה את החברה שיצרה את השעון והפועל בשוויץ שעובד קשה על השעון וקונה חלב במכולת , והבן שלו שותה את זה והשקית החלב שמיוצרת בסין ע"י ילדה הסינית המסכנה שעובדת קשה על יצירת הפלסטיק שמזהם את האוויר באוזון שהחללית עוברות אותו בשיגור ,ושמחפשים חייזרים ועצם מציאתם אולי יגמרו למשברים עם הדתיים שלא מאמינים בזה, ושהם משתלטים לנו על החיים כמו האחים המוסלמים במצרים שהורסים את הדמוקרטיה שנבנתבה בעמל אחרי עשרות שנות דיקטטורה שמשמעותה עריצות של אורגניזם ספק אבולוציוני ספק ברוא על ייצור אבולוציוני אחר והאם דיקקטורה זה בכלל רע ? ואולי זה טוב ? ואולי טוב זה רע ורע זה ואולי הכל חלום, ואולי ואולי ואולי ואולי כך ואולי כך.
ובעצם מי אומר שהעולם מתקדם אולי דווקא הפריטמטיבים בכפרים חיו יותר טוב ואולי אנחנו חיים במטריקס שנשלשט בידי כוחות חיצוניים ובעצם זה ההגדרה של אלוקים שהוא בעצם סוג של סופר סטאר שמפעיל תוכנת מטריקס שבעצם כל מושג החומר אינו חומר אלא ביטוי מטרקיסטי של תוכנה שזה בעצם חופף לרעיון הקבלה והספרות ואולי כל הבלבלול הזה נובע ממשבר במוחו של ייצור תבוני עצום וזה משמעות המורכבות של העולם מבחינת המימידים והיחס בין הגופים הנעים על הכדור ועשורת הכדורים היקום.
בקיצור אני מקווה שאתם מבינים את הפואנטה.
ככה כשאני רואה את הילדה שלי אני רואה אוסף מלוקולות אטומיות שמחוברות בלב עינים כליות ומח המבטאות רגשות אינסטנקטייבים של ייצור בילוגי המופעל על ידי המח ואשר מקבל גירוי סביביתי הגורם לרצונות ואמונות שמובלים ל.. ש.
תכללסססססס אי אפשר לחיות ככה !!@!!!!!! כל הזמן אני בספקות לגבי כל דבר ביקום, אני פשוט לא חי "נורמלי" למרות ששפיטת המציאות שלי היא תקינה לחלוטין , אך אני פשוט חושב מחשבות נכונות לחלוטין בצורה אובססיבית כל הזמן ומנטרל את היכולות לחוות את אשתי, הבת שלי, והחברים שלי בצורה תקינה, ולא כאוסף מלוקולות ואטומים שהגורל הפגיש אותם על ידי האל למקום אחד ושסך כל הדיבורים שהם ידברו לא ישנו את העולם ושכל הברה שם מדברים כבר נאמרה ובעצם הדיבור הוא סוג של הסכמה חברתית על קולות..
מה זה המחלה הזו של החשיבה הלא נורמלית הקופצנית האובססיבית והמציקהההההההה???????????????????
ואיך אני מתמודד איתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
אנא תענו לי כי הפסיכיאטרית שלי בחופשה שלושה שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרו לי בבקשה מה הבעיה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/12/2011יש קושי לאבחן מעבר ל OCD כעת.
יש צורך לבדיקות מעמיקות, מעקב על ציר של זמן לקבלת אבחנה מדויקת יותר.
הכי נכון זה איבחון על ידי רופא שמכיר.
באם רמת הסבל גבוהה וחריגה ואו מופיע מחשבות לפגיעה עצמית או באחרים, יש צורך בפניה מיידית לחדר מיון הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)