סוגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגיה
    ים
    04/12/2011

יש לי סוגייה שאני רוצה לחלוק,וברור לי שלא אתלה תקוות ביעוץ וירטואלי שאין בו ממש והצעד הנבון הוא לפנות לייעוץ מקצועי.אח שלי בן 16 מוצלח מאוד,חברותי ביותר,תלמיד טוב מאוד,ספורטאי מעולה כמעט בכל תחום.שלאחרונה התחיל לדבר על נושא העבמיים,,חלליות מעופפות ותיאוריות קונספירציה באופן היסטרי.במעט שאני רואה אותו אז ככה,העיניים שלו לפעמים ממצמצות ואני רואה את הלובן,מספר שעבמים מעבירים לו רמז,מתקשרים איתו והם יוצאים ביחד למבצעים ברחבי הגלובוס ומחוץ לגלובוס,עכשיו הוא לחלוטין רגוע ותפקודו לא נפגע במהומה. אבל הוא נוטה מדי פעם בשעה שמונה להסתגר בחדר שם לדבריו הוא נכנס לישיבה עם חלליות עבמים.רציתי לדעת האם זה נשמע הזהוי כמו שאני חושבת ומה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגיה

הוספת תגובה

• סוגיה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/12/2011

נשמע חריג, יש לבדוק ולשלול מצב פסיכוטי. האם משתמש בסמים, אלכוהול? האם יש מחלה גופנית ? ( ציליאק ? ), מומלץ לפנות לבדיקה בהקדם וללא דיחוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו