מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות נוירלפטיות הכי חדשות 2012לירוח06/12/2011
שלום אני אובחנתי
CHRONIC MIGRANE
TREMOR
DIPRESIVE DISORDER BECAUSE NATURE
מגיל 19 פרצו אצלי התסמינים עקב שימוש בסמים
עברתי מאות פסיכיאטרים ניסו עלי את כל התרופות
כמו כן מצאו אצלי אלרגיה לתרופות
אני מטופל בלפונקס
והחלטתי שאני רותה לעבור לתרופה חדשה
מינימום תופעות לוואי
כגון התסמינים הנףפשיים
והתסמינים הפיסיולוגים
מאחר וזה לא מדע מדויק
אבקש ממך שתציין לי איזה תרופות חדשות יש
אפילו לא בסל
בתודה לירוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות נוירלפטיות הכי חדשות 2012 - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2011יש לזכור שלפונקס עדין נחשב לטיפול הכי יעיל בהפרעה פסיכוטית עמידה.
לפני שחושבים על שינוי טיפול, יש לברר מה מטרה הטיפול ? , מה ההגיון בשינוי מתרופה מסוימת לאחרת ? , מה התועלת מול סיכון ?
לא ברור שעדיף לשנות.
לדוגמה : אביליפי, תרופה דור 3 , נחשבת מבטיחה, בתחילת הטיפול יש החמרה באי שקט, ובמצבים קשים , לפעמים יכולה להחמיר...
כך שהנושא מאוד אינדיבידואלי ואישי.
לעתים במצבים קשים המלווים לבעיות גופניות, לפעמים התרופות הישנות הרבה יותר טובות.
בכל מקרה, תרופה מעניינת בקרוב שתגיע,( SAPHRIS ( ASENAPINE
מה שמיוחד, חסימה חלקית של קולטן סרוטונין A1 , חסימה של קולטן סרוטנין 7 וכן חסימה של קולטן אלפה 2, מוביל לשיפור תאורתי משמעותי בחרדה ודיכאון.
אופן לקיחה : כדור מסיס - תחת הלשון.
פחות משמין ומרדים מתרופות אחרות, עדין סיכוי לתופעות לוואי.
בסך הכל - נראה מעניין.
לא בטוח שיכנס למסגרת הסל ב 2012 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)