מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב חירום בבקשהעידו06/12/2011
לאחר שימוש בסמים מסוג אמפיטמנים התאזנתי עם הרבה כדורים ליתיום מודאל ריספונד וולבטריין אסטו וכיום אני נוטל פרוזק שהיא עוזרת לי וממשיך עם הריספונד למרות שלא רואה צורך יש לי בעיה קשה שלא יודע מה הפיתרון לה אמרו לי שטיפול תרופתי אבל אני לא יודע במה. הייתי בפסיכותרפיה שנתנה לי כמה עצות ולא פתרה את הבעיה. הבעיה:לחץ חרד כל מי שפונה אליי אני נהיה לחוץ דפיקות לב מהירות הרגשה של פרפרים בבטן בליעת רוק לפני כל הוצאת מילה מהפה ממש מפחיד אותי ותוקע אותי בחיים רוצה לצאת מזה מה אתם מייעצים לי? (אולי אסיבל נגד לחץ) או משהו שאתם הפסיכיאטרים הייתם נותנים ועושים במצב שכזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
עידו08/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור08/12/2011הפיתרון האמיתי מצוי , בבירור מעמיק במרכיבים : ביולגים, פסיכולוגי וסביבתי.
יש לברר באם הטיפול מספק, עוזר ותורם ליעדים הטיפוליים.
פסיכולוגיה - לברר מחשבות , ערך עצמי ועוד.. ייתכן ויש צורך בטיפול ב CBT , התנהגותי קוגנטיבי ואו דינמי ארוך טווח , לשם שינוי דרכ חשיבה והתנהגות מתוך תובנות.
למרות שעת יש אכזבה מטיפול פסיכולוגי, יש לנסות, שווה לטפל אצל פסיכיאטר , אשר מטפל תרופתי ובשיחות בו בזמן. מניסיון , דרך מאוד יעילה.
סביבתי : לברר גורמי דחק בעבודה, משפחה, חברים ועד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)