אישפוז כפוי דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישפוז כפוי דחוף
    בן מודאג
    06/12/2011

שלום
    אמא שלי בת 61 אובחנה בעבר בpseudo logica fantastisa נטייה חולנית ולסיפורים מדומים וכמו כן אובחנה בתסמונת מינכאוזן כיום היא מתעלמת ממצבה צועקת על כל הסביבה שלה בטענות שונות ומשונות מאיימת לפגוע בשכנה שלה בטענה שהיא מכשפה תרתי משמע,מאיימת לפגוע בעצמה למרות שאני יודע שאין לה את האומץ אבל.....
    כאני מנסה לדבר איתה היא תוקפת אותי מילולית ואף מאיימת עליי ועל משפחתי ומשאירה לי הודעות טלפוניות מוזרות שלא קשורות למציאות כאילו שאני מנסה לגרום לה לרע היא פשוט לא מבינה שאני מנסה לעזור לה.
    מה עליי לעשות ולמי עליי לפנות לפני שיהיה מאוחר מדיי.
    מקווה לתשובה מהירה ותודה מראש
    בן מודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישפוז כפוי דחוף

הוספת תגובה

• צריך להתלונן לפסיכיאטר המחוזי

שמוליק
    07/12/2011

יכול להיות שגם פנייה למשטרה תועיל. כשאישפזו אותי בפעם השנייה בחיי. השכנים הזעיקו את המשטרה, ואז הופעלה סמכותו של הפסיכיאטר המחוזי...

אבל בעיקרון, הפסיכיאטר המחוזי, הוא זה שבסמכותו להורות על אישפוז כפוי.

אני מאחל לאימך שתרגיש טוב, ואחרי שהיא תחזור לעצמה, שתהיה לה החלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להתלונן לפסיכיאטר המחוזי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    08/12/2011

יש לערב גורמי רווחה במקום מגורים, לערב עו'ס במסגרת קופ'ח,לבקש ביקור רופא או עו'ס בבית. באם יש סכנה ממשית לפנות למשטרה במיידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו