קשר עם פסיכופט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם פסיכופט
    בל
    09/12/2011

שלום,

אני די בטוחה שאני נמצאת כבר שנה בקשר עם גבר שסובל מהפרעת אישיות אנטי סוציאלית [או פסיכופט, עד עכשיו לא הצלחתי להפריד בדיוק]

בכל מקרה, אני לא יודעת מה לעשות. את יכולה להתחיל לדמיין מה זה אומר להיות בקשר כזה- בגידות, שקרים, טיולים לחו"ל, הלוואות ועוד.

אני לא יודעת מה לעשות.

אני בדכאון טוטאלי, הוא גם גורם לי לחשוב שאני חולה- ואני אכן מרגישה כך.

אני סטודנטית כך שאין לי אפשרות לממן טיפול פסיכו', וכדורים נגד דכאון אני חוששת לקחת שכן יש אופציה שאעבוד בעתיד בשירות המדינה, וכידוע הם מבקשים גישה לתיק הרפואי ושוללים על טיפול פסיכיאטרי.

אין לי עם מי לדבר, ואין לי איך להסביר.

אני יודעת מבחינה הגיונית שדבר לא ישתנה וכי רק אסבול, אך לא מצליחה לדמיין את חיי בלעדיו.

יש אולי עמותה ללא עלות שיכולה לסייע לי? או משו בסגנון

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם פסיכופט

הוספת תגובה

• מכירה את התחושה

סול
    09/12/2011

שלום לך,

רפרפתי בפורום במקרה ועצרתי על ההודעה שלך . התחושה מוכרת לי מאוד כי גם אני חוויתי קשר עם פסיכופט שהוריד מהערך שלי לאורך כל מערכת היחסים המעוותת שלנו.
    אף אחד לא הבין איך מה קורה ושאני חווה התעללות בצורה מאוד אינטנסיבית ואני לא יכולה להפסיק כי מכורה אליו. אנחנו נוטות להאמין לגברים כאלה, כי הם מגלמים קול שיש לנו בתוכנו שאומר לנו שאנחנו לא שוות ולא מגיעה לנו אהבה בריאה.
    אף אחד לא יכול לעצור אותך מלחזור אליו חוץ ממך. אבל, חשוב שתערבי עוד מישהו כדי שהתהליך יהיה פחות כואב וכדי לשמוע עוד קול שאומר לך שאת בסדר ושמגיע לך יותר טוב.
    חשוב שתעזבי אותו את לפני שיעזוב אותך. כרגע הוא תופס מקום של מישהו ראוי. הייתי מציעה לך לחשוב על מה יגרום לך לעזוב אותו בחיוך, איזו מחשבה.אם הוא יעזוב אותך זה יכאב יותר.

אני מתנצלת על ההתערבות, פשוט חשתי הזדהות עמוקה. את לא לבד. יש המון נשים כמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לפנות לאנוש

שושנה
    12/12/2011

לא הבנתי מה את רוצה תעודת אישור לכך שבן זוגך לא בסדר או אישור לכך שאת לא בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעזור

אליהב
    12/12/2011

מה קורה לכם?????????אשמח לעזור תרשמי מייל ונשוחח בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו