מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורים טבעיים אואליהב11/12/2011
שלום אני בן 31 בריא ברוך השם ומעולם לא הייתי אצל פסיכולוג פסיכיאטר לאחרונה חוויתי טראומה עקב שינוי במראה החיצוני יש לציין שהמראה החיצוני השתנה לרעה בעקבות דיאטה והעין מסרבת לקבל את השינוי קצת מהטרואמה שחוויתי אנשים במקום העבודה התחילו לצחקק עקב השינוי ואף שמעתי באחד החדרים בהפסקת קפה ראיתם מה קרה לו הוא ממש התכער זה היה מלוווה במבטים כלומר שחברים לעבודה היו חייבים להגיע אלי על מנת לאשר דבר לא היו מסתכלים לי בעיניים בכדי לא להביך אותי ראשית פניתי למנתח פלסטי עברתי ניתוח אך המראה עדיין נשאר לא מחמיא מאד קשה לי עם זה הפסקתי לצאת חרב עלי עולמי כך ביום בהיר הומלץ לי על ריספונד אשר יכול לעזור
מה בעצם עושה הריספונד?האם זה ממכר?במידה וזה עוזר מתי מפסיקים
והאם תרופה טבעית כמו שלום הומלץ לי על כדור בשם ריספונד ואני ממש לא בעד כדורים פסכיאטרים ומעולם לא לקחתי כדורים האם הכדור הזה יכול להוות תחליף לריספונד?
B היי לאיזון רגשי -תרופה טבעית מצמחים נוסחה יחודית שרכיבה מופיעים בספרות במסורת ובמחקרים כעסויים לסייע במקרים של חרדה דכאון חרדות ומת לשיפור הדימוי העצמי וביטחון העצמי מערכת העצבים ואיזון החשיבה והתנועה מניעת מצבי חרדה לחץ ודכאון
ממש כמו הריספונד לא?
אשמח לתשובה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שהכדור הזה יכול לעזור
שמוליק11/12/2011שלום.
אינני רופא, אני גם לקחתי את הכדור הזה והוא ממש לא עשה לי טוב...
ריספונד (ריספרדל) הינה תרופה אנטי-פסיכוטית, וממש לא ברור לי למה נתנו לך אותה.
לתרופה הזו יש תופעות לוואי קשות; אחת מהן היא עייפות חזקה שאיננה מאפשרת לתפקד בכלל.
על פניו, נראה שהתרופה הזו איננה יכולה להועיל, ומאידך היא יכולה רק לעשות נזק.
אני חושב, שאתה צריך לקבל את עצמך כמו שאתה, ולהשתדל להתעלם מציחקוקים של "חברים" כאלה. תפגין ביטחון עצמי, ובסופו של דבר החברה תקבל אותך כמו שאתה.
תרגיש טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רופא יותר גדול מבורא עולם?
אליהב12/12/2011אם כבר אז רק כדורים טבעיים מנוסחת הרמב"ם יש רופא יותר טוב מהרמב"ם אחרי בורא עולם? לא צריך להכניס חומר כימי לגוף רוב האוכלוסיה סובלת מדכאון וחרדות זה דבר נפוץ בכל העולם הכל בראש!!! הבנאדם מביא את זה על עצמו אם הוא יחליט להיות שמח הוא יהיה שמח אם הוא יחליט להיות להיות עצוב הוא יהיה עצוב הכל בראש!!!הפסיכיאטרים נוטים לתת כדורים ג כי הם חושבים שלא ניתן להתגבר על דכאון תקופה קשה ללא כדורים שממכרים מסממים והורסים את החיים של הבנאדם יש מלא הרצאות ביוטיוב על האמת שמאחורי הפסיכאטריה פסכיאטרים שפרשו מהמקצוע אומרים את האמת הכל שטויות הכדורים ממכרים והורסים את החיים אין לזה מדע מדוייק הורסים אנשים
עוד דבר שמי שיישם את יצליח בכל תחום בחיים גם בתקופות הכי קשות כל העולם מלא נסיונות ומי שבאה עליו צרה קודם כל יתפלל לבורא עולם ויבקש עזרה רק הוא יכול להוציא כל בנאדם מכל מצב ללא שום כדורים וללא שום אישפוז
שיר, למעלות: אשא עיניי, אל-ההרים-- מאיין, יבוא עזרי. ב עזרי, מעם יהוה
תהיו חזקים הכל לטובה אחרי כל ירידה יש עליה תזכרו זאת תמיד אתם חזקים אתם יכולים לצאת מכל מצב ללא שום חומרים כימים תאמינו בבורא עולם ותוושעו !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים טבעיים או - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011ממליץ על בדיקה פסיכיאטרית מסודרת.
ריספונד לא ממכר, אין בעיה להפסיק.
יש תופעות לוואי ויש צורך לתכנן את הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)