התעצמות תסמיני חרדה לאחר אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעצמות תסמיני חרדה לאחר אכילה
    אני
    11/12/2011

אני חווה התקפי חרדה חברתית המתבטאים בדופק מואץ הזעה קשה כמעט בכל הגוף בתחושת שריפה בעיניים ובגוף שמוחמרים ומורגשים מאוד במצב לאחר אכילה.
    אני אסביר את דבריי : ביום שאני מרוקן את הקיבה על ידי זה שאני מתפנה לשירותים ולא אוכל ארוחת בוקר ונמצא במעין צום אז התסמינים של החרדה החברתית שהם הזעה ותחושת שריפה ובעירה בעיניים וקצת בגוף ודופק מואץ כמעט שלא באים לידיי ביטוי כלל ואני מתפקד כמעט כרגיל ורק לאחר חשיפה למצב חברתי כלשהו שאני אחרי ארוחה אז הסמינים נעשים קשים יותר ומועצמים.
    הדבר הזה חיזק אצלי השערה שאולי מה שגורם לכל התסמינים הקשים שמהם אני סובל מקורו אולי בבעיה רפואית ולא פסיכיאטרית.
    האם התופעה הזאת מוכרת ותוכלו לשפוך לי מעט אור בנושא ואולי לנסות לכוון אותי מה כדאי לי לבדוק ולדרוש מרופא המשפחה ?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התעצמות תסמיני חרדה לאחר אכילה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    14/12/2011

יש לשלול בעיה פפטית בקיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגלה אצלי חיידק הליקובקטור אך

אני
    15/12/2011

טיפלתי בו באמצעות אנטיביוטיקה ולדעתי הוא כבר אמור היה להיכחד.
    תוכל בבקשה להיות יותר ספציפי באשר לבדיקות שעליי לעבור שקשורות במערכת העיכול ?

תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתין לתגובה

אני
    16/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתין לתגובה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/12/2011

יש לברר מול רופא משפחה, היסטוריה רפואית, בדיקות דם וכו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו