קיצבת נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיצבת נכות
    אלי
    15/12/2011

עברתי התקף פסיכוטי עקב שימוש באקסטזי ואובחנתי כסכיזופרן
    הייתי מאושפז חצי שנה ואני משוחרר כבר 8 חודשים קיבלתי 100 אחוז נכות וקיצבה חודשית.
    זימנו אותי לוועדה נוספת שבעקבותיה אמור להיקבע אם אני אמשיך לקבל קיצבה.
    אני מרגיש מצויין ולא חולה יותר מקבל 800 מ"ג סוליאן האם אמשיך לקבל קיצבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצבת נכות

הוספת תגובה

• קיצבת נכות

שמוליק
    15/12/2011

שלום אליהו.

אינני רופא. אני כותב תגובה על סמך התנסות אישית.

לי נקבעו 100% נכות זמניים למשך שנתיים (בעקבות אישפוז), ואח"כ נקבעה לי נכות יציבה בשיעור של 75%.

אחר כך חזרתי לאיתני והיום אני מרוויח מעל 10,000 ש"ח בחודש, ולכן אינני מקבל יותר קיצבת נכות. אבל נאמר לי שאחרי שנקבעה לי נכות יציבה - אין דבר כזה לבטל את האיבחון, והנכות תישאר לנצח. המשמעות של זה היא שאם בעתיד אחליט שלא מתחשק לי לעבוד, אז די בכך שאביא אישור על פיטורין כדי לקבל שוב את קיצבת הנכות.

אני מאמין שבמקרה שלך קיבלת נכות זמנית למשך שנה, ולכן יכול להיות שלא יחדשו לך אותה, אך אם נקבעה לך נכות יציבה, אז אי אפשר לבטל אותה, רק שאם תשתכר מעל לגובה מסויים, אז לא תוכל לקבל קיצבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שמוליק

אלי
    15/12/2011

תודה על תשובתך שמוליק אכן קיבלתי נכות זמנית של 100אחוז ככה שייתכן שלא יחדשו לי את זה אם אני מבין נכון........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצבת נכות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/12/2011

באם יהי ספק אבחנתי , תקופה ארוכה ללא אשפוז וללא תרופות
    אז יהיה סיכוי שיורידו את אחוזי הנכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו