האם אני חרדתית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני חרדתית?
    מאיה אריאל
    15/12/2011

שלום רב! לפני כ5 חודשים הייתי אצל פסיכאטר ואובחנתי כסובלת מחרדות שבאות וחולפות.קיבלתי טיפול קצר קלונקס רסיטל וזה קצת עזר לי לאחר מכן הפסיכאטר הפסיק לי את הטיפול הקצר לפני כמה ימים אחרי 4 חודשים של טיפול תרופתי.הרגשתי משהו מוזר במשך יומים אני מתעוררת מהשינה באותן שעות ב4 בבוקר עם דפיקות לב וזיעה ויובש בפה עקב חלום רע התעוררתי אני בת 26 ללא עבר פסיכאטרי זו פעם ראשונה בחיי שזה קרה לי . ביום יום אני עובדת ומתפקדת אך לעיתים יש לי מחשבות שליליות בראש . אני אישה דתיה אני רוצה לעבוד את השם על הצד הטוב ביותר .לפעמים אני חושבת שאני לא מתפללת נכון או שהשם כועס עליי או שמה שאני עושה לא טוב ואז אני נכנסת לפאניקה איך אני לא בסדר האמת שאין לי לפעמים תיאבון אני מפחדת להיחנק מהאוכל אני אוכלת לאט לאט ....... יש לי טראומה מאוכל לפני מספר חודשים נכויתי מפיצה חמה. והייתי במיון בסדרת בדיקות הרגשתי מאוד רע נפשית אני מנסה היום להילחם בזה ולהמשיך לאכול......רגיל בלי להיכנס לפאניקות מה עליי לעשות כעת ? האם אני עדיין נקראת חרדתית מה שכן הצלחתי במשך 4 חודשים בלי תרופות ובלי שיחות להתגבר על החרדות בתודה! מאיה אריאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני חרדתית?

הוספת תגובה

• האם אני חרדתית? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/12/2011

צריך לברר עד כמה המחשבות טורדניות, משתלטות במהלך היום וגורמות לסבל, ממליץ בדיקה מסודרת, לברר את טיב בדאגות והמחשבות ולשקול טיפול תרופתי וכן לישקול טיפול פסיכולוגי CBT , טיפול התנהגותי קוגנטיבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו