יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    maya
    16/12/2011

שלום, אני מקווה ששאלתי רלוונטית לפורום זה.
    מבקשת להתייעץ לגבי בני בן ה-18, תלמיד תיכון שחווה תקופה ארוכה דיכאון קשה במסגרת ביה"ס ,ששיאו התבטא בבליעת 10 כדורים במטרה להפסיק את הכאב הנפשי (וחייו) לפני 3 חודשים בערך.בעקבות כך הגעתי אתו למיון פסיכיאטרי והוא אובחן כבעל קווי אישיות סכיזואידיים עם הפרעות יחס,ללא בעיות בריכוז או בתפיסה.הייתה המלצה לאשפוז אבל סוכם שהוא יוזמן בדחיפות לטיפול במרפאות בית החולים (עדיין לא קיבל זימון) גם לפני שנה הוא חווה קשיים נפשיים, ופסיכולוגית של ביה"ס המליצה לי לקחת אותו לבדיקה אצל פסיכיאטרית והיא המליצה לטפל ב"פלוטין", אותו הפסיק לקחת לאחר חודש.
    בקיץ הוא אמור להתגייס לצה"ל, עם פרופיל גבוה, ונתונים אישיים גבוהים ,אבל התפקידים שבינתיים מציעים לו עומדים בסתירה מוחלטת לנתוניו האישיים, והוא מדווח על תחושת דיכאון קשה כאשר הוא חושב על הצבא, או שמזכירים בכלל את הצבא.
    האם עפ"י הנתונים הנ"ל ,רצוי יהיה ליידע את הגורמים הרלוונטיים (הצבא) לגבי מה שעבר עליו? אני מאד חוששת שהמסגרת הצבאית תגרום להתדרדרות במצבו הנפשי שיכול להיות מסוכן עבורו. בניגוד למה שבימים אלו, מצבו הנפשי והאישי טוב מאד.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

• יעוץ - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/12/2011

חובה לדווח לגורמי הצבא בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו