אבחנה מבדלת בין דיכאון לחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה מבדלת בין דיכאון לחרדות
    רונן
    21/12/2011

שלום רב,

אני בחור בן 26,הסובל כבר מספר שנים בתופעות של מחשבות טורדניות לגבי החיים,לגבי העתיד,פחד מקשיים כלכליים,לימודים וכדומה.זה מתבטא במחשבות אשר מציפות את ראשי במהלך כמעט כל היום בפחדים,וממש בתחושה שאני לא חופשי וכלוא בפחד מכל מה שצופן העתיד,יחד עם זאת אני נוטה להיות מדוכדך מדי פעם ומדוכא ובעל קושי חברתי.לא ברור לי אם מדובר בחרדות המלוות בדיכאון או ההיפך כהפרעה משנית....האם זה משהו שיכול להעלם לבד פתאום עם סיום לימודיי ותחילת הקריירה(אני כבר שנים מרגיש ככה)...כמו כן אני סובל מעייפות קשה במהלך היום (ייתכן שזה נובע מעצם היותי כבול במחשבות הטורדניות שגוזלות ממני את האנרגיות).
    האם יש תרופות שיכולות לעזור ללא תסמינים של עייפות או פגיעה בריכוז ובזיכרון שזה ממש דברים שחשובים לי ללימודים ולעבודתי?
    כיוון שקראתי שלהרבה תרופות כאלו יש תסמינים של עייפות ופגיעה בזכרון ומוח ובחשיבה...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבחנה מבדלת בין דיכאון לחרדות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/12/2011

כמובן שיש תרופה , הייתי ממליץ להגיע לבדיקה, לזהות ולברר את המרכיב הביולוגי, פסיכולוגי וסביבתי.
    לבנות תוכנית טיפול, הכוללת : תרופות, שינוי ואו תוספות מזון - וויטאמינים, מענה פסיכולוגי וסביבתי .
    הפיתרון הטוב ביותר היינו תרופות וטיפול פסיכותרפיה.
    מידע לגבי חרדה , דיכאון והתמודדות, אתה מוזמן ליקרוא באתר שלי , תפריט מטופלים, קריאה, כמו כן יש הרצאות ושידורי רדיו אשר השתתפתי, בתפריט מדיה, אשר יכולות לתת מידע נוסף. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו