מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחנה מבדלת בין דיכאון לחרדותרונן21/12/2011
שלום רב,
אני בחור בן 26,הסובל כבר מספר שנים בתופעות של מחשבות טורדניות לגבי החיים,לגבי העתיד,פחד מקשיים כלכליים,לימודים וכדומה.זה מתבטא במחשבות אשר מציפות את ראשי במהלך כמעט כל היום בפחדים,וממש בתחושה שאני לא חופשי וכלוא בפחד מכל מה שצופן העתיד,יחד עם זאת אני נוטה להיות מדוכדך מדי פעם ומדוכא ובעל קושי חברתי.לא ברור לי אם מדובר בחרדות המלוות בדיכאון או ההיפך כהפרעה משנית....האם זה משהו שיכול להעלם לבד פתאום עם סיום לימודיי ותחילת הקריירה(אני כבר שנים מרגיש ככה)...כמו כן אני סובל מעייפות קשה במהלך היום (ייתכן שזה נובע מעצם היותי כבול במחשבות הטורדניות שגוזלות ממני את האנרגיות).
האם יש תרופות שיכולות לעזור ללא תסמינים של עייפות או פגיעה בריכוז ובזיכרון שזה ממש דברים שחשובים לי ללימודים ולעבודתי?
כיוון שקראתי שלהרבה תרופות כאלו יש תסמינים של עייפות ופגיעה בזכרון ומוח ובחשיבה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה מבדלת בין דיכאון לחרדות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/12/2011כמובן שיש תרופה , הייתי ממליץ להגיע לבדיקה, לזהות ולברר את המרכיב הביולוגי, פסיכולוגי וסביבתי.
לבנות תוכנית טיפול, הכוללת : תרופות, שינוי ואו תוספות מזון - וויטאמינים, מענה פסיכולוגי וסביבתי .
הפיתרון הטוב ביותר היינו תרופות וטיפול פסיכותרפיה.
מידע לגבי חרדה , דיכאון והתמודדות, אתה מוזמן ליקרוא באתר שלי , תפריט מטופלים, קריאה, כמו כן יש הרצאות ושידורי רדיו אשר השתתפתי, בתפריט מדיה, אשר יכולות לתת מידע נוסף. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)