מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס , מתח וחרדהדליה_ק22/12/2011
גם אני התחלתי לקחת ציפרלקס אחרי שלקחתי סרוקסט כשבועיים בלי הטבה ממש(כי נאמר לי שהגוף התרגל כנראה אחרי כמה שנים שלא התמדתי ) החליפו לי לציפרלקס 10 מ"ג ואני נוטלת 5 ימים חצי פעמים ביום וגם החצי עושה לי מתח וחרדה. נאמר לי שלוקח לגוף זמן להתרגל אך זה ממש קשה. כמה זמן זה יכול לקחת ומה לעשות אם לא אעמודד בזה שוב להחליף? מיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס , מתח וחרדה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור22/12/2011יש להתחיל במינונים קטנים, למשך זמן של שבוע - שבועיים, לאחר מכן עולים בהדרגה. ניתן לשלב נוגדי חרדה בתקופה הראשונה.
יש לברר מצב כללי, חלק התנהגותי, כגון קפה ועישון, סמים, ולשאוף לשינויים.
לעתים מומלץ לשלב טיפול ב CBT .
לעתים יש רגישות לעליה בסרטונין ויש לתכנן טיפול במינון נמוך ב SSRI ושילוב סורבון להפחתת חרדה והורדת רגישות לסרוטונין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר והלוואי שלכולם המצב יוטב.
דליה_ק23/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס , מתח וחרדה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/12/2011אכן יש רגישות לפעמים, יש להמשיך חצי כדור לפחות עוד שבוע, לקחת לאחר אוכל, בבוקר, זמנים קבועים, ניתן להוסיף טיפול הרגעתי לזמן קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)