מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדרונקס וNRIרונן22/12/2011
האם אדרונקס היא התרופה המומלצת ביותר לבעלי הפרעות חרדה ודיכאון עם תופעות של עייפות והפרעות קשב וריכוז,קראתי במספר מקומות על אדרונקס שהוא מומלץ להפרעות קשב ולבעלי הפרעות דיכאון עם עייפות קשה...האם הוא פועל כמו וולבוטרין?
כיוון שניסיתי בעבר וולבוטרין וסימבלטה SNRI והיו לי לא מעט תופעות לוואי וגם כמעט ולא חל שיפור....
האם אדרונקס שווה נסיון מבחינתי?האם הוא עוזר גם לבעיות עייפות המלוות את הדיכאון והחרדות?ולהפרעות הקשב?או שהוא פועל די בדומה לוולבוטרין ואם לא הצליח לי איתם אז סביר להניח שגם פה לא יצליח הטיפול....
אני מטופל בריטלין בתקופת בחינות אך נדמה כי הריטלין מחמיר את הדיכאון והחרדות שלי ככה שהוא עוזר להפרעות קשב אך מחמיר הפרעות חרדה ודיכאון ככה שאני לא יודע מה כן יעזור לי בלי לעשות נזק להפרעה אחרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדרונקס וNRI - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור22/12/2011אדרונקס אכן יעיל לשיפור אנרגטי, ריכוז ומצב רוח.
אך בגלל עליה בנוראדרנלין יש סיכוי להחמרה בחרדה.
חובה מעקב אחר לחץ דם ודופק, להפחית קפה , לעבור לנטול קופאיין, יכול לעזור בהפחתת חרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף קפאין וחרדות
רונן22/12/2011האם ייתכן שעקב עודף קפאין אני סובל מחרדות ?שמתי לב שכשאני מפחית קפה או ריטלין החרדות שלי פחותות בהרבה,אך אני סובל מעייפות קשה וקושי לתפקד...אז מה אפשר לעשות במצב כזה?האם ייתכן שאוכל להתגבר על החרדות עקב הורדת הממריצים בלבד ללא תרופות?ואיך אפשר לרדת מזה ללא להיות עייף מאוד וחוסר יכולת לתפקד ביום יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף קפאין וחרדות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/12/2011בהחלט כן !
יש להימנע משלוב ריטאלין וקפה.
לעבור לנטול קופאיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)