הפסקת ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת ציפרלקס
    אולגה
    24/12/2011

שלום, אני בת 33 מקבלת ציפרלקס 10 מ"ג ליום יותר מ 3 שנים ( בגגל מתח נפשי, פעימות חדריות מוקדמות והתכווצויות בשרירים), כעת אני בהריון חודש 5 , החלטתי להפסיק ציפרלקס כדי למנוע תופעות גמילה אצל עובר אחרי לידה. הירידה במינון הייתה מאוד הדרגתית עד שהגעתי לחצי כדור פעם ביומיים, כעת אני יומיים ללא תרופה, יש לי מין תחושה שמזכירה סחרחורת וצמרמורת ביחד או סוג של זרמים - קשה להסביר בדיוק, באזור הראש שמופיעה כאשר אני מסתכלת לצדדים או מסובבת ראש שמופיעה לשניה וחולפת ( סוג של חוסר "פוקוס" זמני). האם זו תופעה מוכרת בגמילה מציפרלקס, האם זה חולף מהר, ממש בא לי כבר להפסיק טיפול, גם כך אני עם יסורי מצפון בגלל שלקחתי תרופה בזמן הריון , למרות שכאשר בדקתי במרכז לטטרטולוגיה אמרו לי שאין אם זה בעיה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת ציפרלקס

הוספת תגובה

• הפסקת ציפרלקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/12/2011

אכן התיאור מתאיםל לגמילה מ SSRI .
    יש להתייעץ עם רופא מטפל שמכיר אותך, לאחר הלידה צפוי החמרה במצב הנפשי, יש צורך להיות במעקב ולשקול טיפול תרופתי לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו