חייב עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה דחוף
    אנונימי
    25/12/2011

שלום ותודה לעוזרים מראש,אני נער בן 18 ,לפני כשבועיים ניסיתי סם פיצוציות תחת השפעת אלכוהול לאחר דקות ספורות נכנסתי לטריפ רע,לא ידעתי היכן אני נמצא הכל היה נראה לי כמו חלום ומעורפל,איבדתי תחושת זמן ובנוסף לכך חברים מספרים לי שהדופק שלי היה מהיר ביותר והייתי קרוב למצב של חנק,הייתי בטוח שאני הולך למות. השבועיים האחרונים קשים לי מאוד ,יש לי התקפי חרדות ,אני אובססיבי למצב לא מפסיק לקרוא חומר באינטרנט,קראתי שניסיון חד פעמי בסם יכול לגרום למחלת נפש להתעורר דבר שמלחיץ אותי מאוד [חושב על סכיזופרניה]. השינוי הגדול ביותר מאז לקיחת הסם זה החרדות ובעיקר הרגשה שאני לא נמצא בגוף שלי ,כאילו אני בחלום, איבדתי כל קשר למציאות הגוף והמוח לא פועלים יחד. אני ממש מרגיש שאני הולך להשתגע ,בבקשה תעזרו לי ,לא יודע כבר מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה דחוף

הוספת תגובה

• חייב עזרה דחוף - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/12/2011

מציע לך לפנות לעזרה מקצועית, בדיקה מסודרת תעשה סדר.
    אין טעם להיכנס לניחושים וספקולציות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוקטור

אנונימי
    25/12/2011

אמא שלי רוצה לקבוע לי תור אך זה רק לעוד שבועיים, אני מרגיש שיהיה לי קשה לשאת את השבועיים הבאים ,כל יום שעובר אני בדיכאון ובמצוקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוקטור - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/12/2011

תפנה לחדר מיון כללי, תקבע תור למרפאה של ברה''ן של משרד הבריארות ... תבקש דחוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו