מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוקסט - חרדה ודכאוןאייל26/12/2011
אחרי 5 וחצי שבועות של נטילת סרוקסט בהדרגה עד למינון של 30 מ"ג, ה חלשיפור היהקי.
המינון הועלה ל - 40 מ"ג ( כבר שבועיים)...בהתחלה לקחתי בערב כשבוע אבל זה עורר אותי אז עברתי לקחת ביום כשבוע אבל היו לי כאבי\לחץ בראש שהפריע לי מאד אז ביומיים האחרונים שוב חזרתי לערב ואז פתאום התחלתי להרגיש בבוקר הרגשה מגעילה בבטן כולל צריבה (בלילה כאב לי הראש אז שוב לא ישנתי טוב)
האם כאבי הראש והבטן זו תופעת לוואי מוכרת?....מתי אמורה לחלוף?
האם זה בגלל העלאת המינון?
גם החרדה והדכאון עדיין לא עברו למרות שסרוקסט עזר לי בעבר 4 פעמים.
האם יכול להיות שהוא כבר לא משפיע?
אני מיואש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
אייל26/12/2011גם תופעת הלוואי של יובש בפה עדיין לא עברה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/12/2011תופעות לוואי בדר'כ חולפות במהלך הזמן.
יש ליטול בזמנים קבועים, בבוקר, לאחר אוכל,
תנסה להוריד ל 30 מ''ג לעוד שבועיים
לאחר מכן לעלות ל 40 מ''ג.
אסור לשנות זמנים - בוקר - לילה
יש לתכנן, לזכור זמן מחצית החיים 24 שעות, מה שאומר
אם לקחתה בלילה ולמחרת תיקח מיד בבוקר, יש צפי לעליה בריכוז
ותופעות לוואי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך...
אייל26/12/2011למרות שהסרוקסט עזר לי 4 פעמים בעבר, יש לי הרגשה שהפעם התהליך הולך יותר לאט ויותר קשה.
האם תקופה של 8 שבועות של נטילת הכדור כאשר בשבועיים האחרונים במינון של 40 מ"ג ועדיין זה לא זה. האם זה עדיין בגדר נורמלי? האם יכול להיות שהגוף כבר לא מגיב לכדור או שזה עדיין מוקדם לומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/12/2011ככלל אצבע : מיצוי תרופה, לאחר תגובה ראשונית, יש למצות מינון אפקטיבי מאקסימלי לפחות חודשיים.
אז לפי הנ''ל, התשובה : כן ! ממליץ להמתין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אחרון...
אייל26/12/2011חודשיים מהתחלת לקיחת התרופה או חודשיים מהמינון המקסימלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אחרון... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/12/2011מהמינון המקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)